Γεννηματά: Ο Γιούνκερ είπε την αλήθεια, που προσπαθούν να κρύψουν Τσίπρας και Μητσοτάκης


Η Φώφη Γεννηματά εμφανίζεται δικαιωμένη για τη φράση της «είτε ψηφίζεις Τσίπρα είτε Μητσοτάκη τελικά «βγαίνει» ο Καραμανλής».

Ο κ. Γιούνκερ αποκάλυψε την αλήθεια, που τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μητσοτάκης επιχειρούν να κρύψουν έως σήμερα. Αυτό δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τις «ρουκέτες» Γιούνκερ για την κυβέρνηση Καραμανλή .

Η κα Γεννηματά επεσήμανε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή παραποίησε τα στοιχεία της οικονομίας την περίοδο 2004-2009, που έδειχναν τον εκτροχιασμό και οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο.

Η κα Γεννηματά τόνισε ότι αυτό είναι το μυστικό που ενώνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και ανέφερε: «Γι’ αυτό λέμε ότι είτε ψηφίζεις Τσίπρα είτε Μητσοτάκη τελικά «βγαίνει» ο Καραμανλής. Η χώρα δεν αντέχει νέες περιπέτειες».

Υπενθυμίζεται πως ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε ότι «τον Οκτώβριο του 2009 η ελληνική κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι τα επίσημα στοιχεία που είχαν παρουσιαστεί στις ευρωπαϊκές αρχές, είχαν παραποιηθεί. Από το 2004 έως το 2010 η Κομισιόν είχε στείλει δέκα φορές αντιπροσωπείες στην Αθήνα με αφορμή τα στοιχεία της οικονομίας. Ωστόσο, κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών, αντιστέκονταν να συμμορφωθούν στους ευρωπαϊκούς κανόνες, υποστηρίζοντας ότι η εθνική αυτοκυριαρχία είναι σημαντικότερη από την εμπιστοσύνη».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ