Νάπολι – Ντε Λαουρέντις: “Προβληματικός ο χαρακτήρας του Μανωλά”


Η Νάπολι εμφανίστηκε από μερίδα του Τύπου να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Ο πρόεδρος των “παρτενοπέι”, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον διεθνή Έλληνα αμυντικού, αλλά αναφέρθηκε και σε δύο προβλήματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη υπόθεση…

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά, έκανε λόγο για… προβληματικό χαρακτήρα, ενώ υποστήριξε πως τα 36 εκατ. ευρώ που ζητάει η Ρόμα για τον Έλληνα αμυντικό είναι υπερβολικά.

“Δουλεύουμε πάνω σε αυτό επειδή ο Αλμπιόλ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μη συνεχεία στη Νάπολι. Σήμερα υπάρχουν δυο προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουμε. Το ένα αφορά τον χαρακτήρα του Μανωλά επειδή μου έχουν πει πως πολλές φορές νευριάζει και εμείς θέλουμε ήρεμους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και μετά είναι η Ρόμα που βρίσκεται σε μια νέα φάση με νέο προπονητή και νέο τεχνικό διευθυντή. Οπότε πρέπει να δούμε την τιμή που θα τον πάρουμε γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που αρχίζει να χάνει την αξία του επειδή στην ηλικία που είναι δεν μπορείς να τον μεταπωλήσεις.

Είμαι πρόθυμος να επενδύσω κάποια χρήματα αλλά η τιμή πρέπει να είναι μικρότερη καθώς αν υπολογίσουμε και το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη είναι ξεκάθαρο ότι πάμε πολύ ψηλά απ’ όσα υπολόγιζα για τον Μανωλά. Στην ηλικία που είναι θα έλεγα ότι κοστίζει λιγότερα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι πρόεδροι που θέλουν να αγοράζουν ποδοσφαιριστές από μένα στη μισή τιμή απ’ όσο μου έχουν πουλήσει κάποιους παίκτες. Με την Ρεάλ Μαδρίτης για παράδειγμα είχα φτάσει σε συμφωνία μέσα σε τρία λεπτά για τον Ιγκουαίν”, ανέφερε ο Ντε Λαουρέντις στο “Radio Kiss Kiss Napoli”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ