Στην κυκλοφορία το soundtrack του ντοκιμαντέρ για τον Pavarotti

Στο πλαίσιο της ταινίας του βραβευμένου με Oscar σκηνοθέτη Ron Howard για τον Pavarotti, κυκλοφορεί και το επίσημο soundtrack album με τίτλο: “Pavarotti: Music From The Motion Picture”, αλλά και μιά τριπλή συλλογή με τις μεγαλύτερες και γνωστές επιτυχίες με τίτλο ‘Pavarotti: The Greatest Hits’, του διεθνούς φήμης Ιταλού τενόρου.

Το soundtrack album περιλαμβάνει μουσική αλλά και συνεργασίες του Pavarotti με super stars όπως οι Bono, Elton John, James Brown, Lou Reed, κ.ά, που δεν έχουν ξανακυκλοφορήσει.

Το “Pavarotti: Music from the Motion Picture”, ένας μουσικός κατάλογος του καλλιτέχνη που ξεδιπλώνεται καθώς εξελίσσεται η ταινία. Περιλαμβάνει μουσικά έργα από όπερες όπως το “Turandot,” “La bohème,” “Aida,” “Tosca” κ.ά καθώς και Ιταλικά τραγούδια και συνεργασίες με φίλους όπως οι Plácido Domingo, José Carreras (“‘O sole mio”), U2, Brian Eno, Passengers (“Miss Sarajevo”), κ.ά.

Το μοναδικό ρεπερτόριο του Pavarotti, συγκεντρώνεται και στην τριπλή συλλογή που κυκλοφορεί με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες και με τίτλο “Pavarotti: The Greatest Hits”. Συγκεκριμένα μιλάμε για 67 μουσικά έργα, ανάμεσα τους και κάποια από τις συλλογές του “Opera Arias,” “Italian Songs & Sacred Arias” & “Great Duets.”

To άλμπουμ περιλαμβάνει και μια σειρά τραγουδιών που είναι συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, με τίτλο “Great Duets”. Οι συνεργασίες αυτές είναι με μουσικούς αστέρες όπως οι Andrea Bocelli, Céline Dion, Elton John, Eric Clapton, Mariah Carey, Stevie Wonder κ.ά. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το νέο αυτό greatest hits περιλαμβάνει και τραγούδια που έχουν ηχογραφηθεί ζωντανά από τις φιλανθρωπικές συναυλίες που είχε δώσει ο Pavarotti στην πόλη Modena, στην Ιταλία μεταξύ του 1992 και 2003. Γιατί εκτός από ένας εξαιρετικός τενόρος ήταν και ένας μεγάλος φιλάνθρωπος. Κυκλοφορεί από την Minos EMI / Universal Music.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ