Αργεντινή – Μέσι: “Θα είναι τρελό να μην περάσουμε”


Η Αργεντινή συνεχίζει να παρουσιάζει ένα κάκιστο πρόσωπο στο Copa America, κινδυνεύει να αποκλειστεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, αλλά ο Λιονέλ Μέσι δεν χάνει τη πίστη του…

Η Αργεντινή συνεχίζει να απογοητεύει τους φίλους της! Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του κινδυνεύουν, πλέον, με πρόωρο αποκλεισμό από το Copa America, καθώς για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στην Βραζιλία, έμειναν στο 1-1 με την Παραγουάη, σε συνέχεια της “καθαρής” ήττας στην πρεμιέρα από την Κολομβία.

Η ομάδα του Μέσι χρειάζεται να κερδίσει οπωσδήποτε το Κατάρ την Κυριακή (23.06.2019) και να μην κερδίσει η Παραγουάη την αδιάφορη Κολομβία ή να περάσει ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων στους “8” της διοργάνωσης.

Copa America: Ορατός ο αποκλεισμός για Αργεντινή! Σκόραρε ο Μέσι – video

Παρά τον προβληματισμό του για το 1-1 με την Παραγουάη, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν χάνει την πίστη του. “Σίγουρα μας δυσαρεστεί που δεν μπορέσαμε και πάλι να κερδίσουμε. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο και η ομάδα είναι πληγωμένη που δεν τα κατάφερε. Όμως γνωρίζουμε καλά πως πρέπει να κερδίσουμε το Κατάρ για να προκριθούμε.

Παίζουμε για τη ζωή μας και θα είναι τρελό να μην καταφέρουμε να περάσουμε όταν ουσιαστικά προκρίνονται τρεις ομάδες από κάθε όμιλο. Είμαι σίγουρος πως θα νικήσουμε και θα προκριθούμε. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε”, τόνισε ο αρχηγός της Αργεντινής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ