Νέα αποκάλυψη για Ραούλ Μπράβο. “Ο Έλληνας μετέφερε τα χρήματα για το Βαγιαδολίδ – Βαλένθια”


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του Ραούλ Μπράβο, που μαζί με τον Κάρλος Αράντα θεωρούνται οι εγκέφαλοι κυκλώματος που έστηνε αγώνες και δωροδοκούσε ποδοσφαιριστές στην Ισπανία.

Η εφημερίδα «El periodico» έφερε στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του Έλληνα φίλου του Ραούλ Μπράβο. Το συγκεκριμένο άτομο βρέθηκε να έχει στην κατοχή του μια τσάντα με 54.400 ευρώ.

Ραούλ Μπράβο: Νέες αποκαλύψεις! Ο Έλληνας φίλος του Μπράβο που έτρεξε από το σπίτι του με 54.000 ευρώ

Σύμφωνα με το νεότερο δημοσίευμα, αυτά ήταν χρήματα που είχε ζητήσει ο Ραούλ Μπράβο για να πληρώσει τους παίκτες που είχαν “επιλεγεί” για να… στήσουν την αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια.

“Είχαν ξεμείνει από χρήματα και ο Μπράβο περίμενε την άφιξη στη Μαδρίτη του Έλληνα, ο οποίος είχε σταλεί από τον συνεργάτη του… Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στον Έλληνα προορίζονταν για να πληρωθεί μια δόση σε ποδοσφαιριστές της Βαγιαδολίδ, οι οποίοι ‘πουλήθηκαν’ για ποσά 100.000-200.00 ευρώ” αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο Ραούλ Μπράβο -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- φαίνεται πως… καμάρωνε για τις δουλείες του καθώς αποκαλούσε τον εαυτό του ως “βασιλιά της λάσπης” κάτι που -κατά τις Αρχές- “δείχνει” την ενασχόληση του με παράνομες επιχειρήσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ