Μαίρη Χρονοπούλου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Τι συμβαίνει; (Photos)


Η Μαίρη Χρονοπούλου βιώνει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Τι συμβαίνει στην αγαπημένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου;

Η ηθοποιός, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν και από την άλλη ο φύλακας άγγελός της, η βοηθός που είχε από την Γεωργία, η Λαμάρα έφυγε από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», πριν λίγο καιρό η Λαμάρα επέστρεψε στην πατρίδα της και όπως φαίνεται αυτή τη φορά είναι οριστικό. Η γυναίκα που τη βοηθούσε, η Λαμάρα είχε ξαναφύγει το 2015, όμως επέστρεψε ύστερα από ενάμισι χρόνο στο πλευρό της ηθοποιού.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μετά την φυγή της βοηθού της δεν μπόρεσε να τα βρει με κάποια άλλη γυναίκα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι της στην Παιανία, ανησυχώντας τους φίλους της. Αυτό το διάστημα βέβαια, η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε κέντρο αποκατάστασης , όπου έκανε θεραπεία για τα κινητικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν.

Τώρα, η Μαίρη Χρονοπούλου επέστρεψε στο σπίτι της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα μιας και δεν έχει στο πλευρό της, την Λαμάρα, όμως επικοινωνούν καθημερινά μέσω Skype, αφού τις δύο γυναίκες τις ενώνει μία βαθιά φιλία. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Γεωργιανή βοηθός να επιστρέψει σε λίγο καιρό στην Ελλάδα για διακοπές και να δει και την ηθοποιό.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ