Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο δικαστήριο

Έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι δεκαοκτώ κατηγορούμενοι για το έγκλημα απολογούνται ενώπιον του δικαστηρίου.

Με την ηχηρή απουσία όλων των νυν και πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», καθώς εκπροσωπούνται από τους συνηγόρους τους, όπως άλλωστε έχουν δικαίωμα, άρχισε η σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου, όπου αναμένεται η έναρξη των απολογιών για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του 34χρονου μουσικού, Γιώργος Ρουπακιάς μετήχθη με καθυστέρηση από το σπίτι του όπου διαμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την αποφυλάκισή του, με αποτέλεσμα να φτάσει στη δικαστική αίθουσα αφότου είχε ξεκινήσει η διαδικασία.

Εμφανώς ταραγμένη ήταν η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του άτυχου μουσικού η οποία ύστερα από περίπου 3 χρόνια βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με τον Ρουπακιά.

Γνωστοί της προέτρεπαν να τη βοηθήσουν, προσφέροντας νερό και αέρα, ενώ στο ερώτημα της προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη αν χρειάζεται βοήθεια ή αν επιθυμεί να βγει εκτός αίθουσας, η απάντηση ήταν πως απλά ταράχτηκε. Τελικά, η Μάγδα Φύσσα εξήλθε της δικαστικής αίθουσας με δάκρυα στα μάτια.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here