Coca-Cola & Akis Food Tour Festival Θεσσαλονίκη – GUINNESS WORLD RECORDS™


Όλοι έχουμε αναρωτηθεί πώς θα μπορούσαμε να σπάσουμε ένα από τα GUINNESS WORLD RECORDS™ τουλάχιστον μία φορά στην ζωή μας.

Κάποιοι, μάλιστα, το έχουν επιχειρήσει. Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που το έχουν καταφέρει. Η CocaCola και ο Άκης Πετρετζίκης βρίσκονται πλέον ανάμεσα σε αυτούς.

Στο πλαίσια του CocaCola & Akis Food Tour Festival, η CocaCola και ο Άκης ένωσαν τις δυνάμεις τους και ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη, βάζοντας ως στόχο, την κατάρριψη του ρεκόρ των GUINNESS WORLD RECORDS για τα περισσότερα hamburgers που έχουν στηθεί ποτέ σε μία ώρα. Το βανάκι στάθμευσε στο λιμάνι της πόλης την Πέμπτη 13 Ιουνίου από τις εξίμισι το απόγευμα έως τις έντεκα το βράδυ και υποδέχτηκε το πλήθος που ανέμενε με αγωνία τις εξελίξεις και το εκπληκτικό φαγητό. Και ναι, τα κατάφερε! Ο Άκης με την ομάδα του και την υποστήριξη της CocaCola, έστησε 3.378 hamburgers στο διάστημα μίας ώρας!

Το κοινό πανηγύρισε την επιτυχία παρέα με τον Χρήστο Ανθόπουλο που βρισκόταν επίσης εκεί, διασκέδασε με τα παιχνίδια που βρίσκονταν στο festival και απόλαυσε παγωμένη
CocaCola και τα νικητήρια hamburgers υπό τις μελωδίες του ραδιοφωνικού σταθμού ΖΟΟ 90,8 που έπαιζε ζωντανά.

Και για να το γιορτάσουν, CocaCola και Άκης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, προσφέρουν 60.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε καθεμία από τις πόλεις που επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια του CocaCola & Akis Food Tour Festival, σηματοδοτώντας την επιτυχή λήξη της ενέργειας που έγραψε ιστορία!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ