The 2night Show: Όσα θα δούμε απόψε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (photos)


The 2night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται στο «The2Night Show» και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ μιλάει και για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο άμεσο μέλλον. Επίσης, αναφέρεται στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και μοιράζεται με τον Γρηγόρη ένα κρυφό της απωθημένο. Τέλος, θα περάσει και από τις «Μύγες» οι οποίες της ετοιμάζουν μία έκπληξη.

Καλεσμένος του Γρηγόρη θα είναι επίσης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu, μιλάει για τη συμμετοχή του στο «NOMADS» και αποκαλύπτει πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γεννήθηκε ένας έρωτας. Επιπλέον, αναφέρεται στις φιλίες που έκανε και εξηγεί γιατί δεν μιλάει πια με την Αποστολία Ζώη.

Ο Γιάννης Ηλιάδης μιλάει για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη Ρυθμική Γυμναστική στην ηλικία των 17 ετών αποκαλύπτοντας πώς για να καταφέρει να κάνει αυτό του το όνειρο πραγματικότητα χρειάστηκε να χάσει 70 κιλά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ