Ανδρέας Γεωργίου: Η αποκάλυψη για τη νέα του σειρά «8 λέξεις» που δεν περιμέναμε (Photos)


Το νέο του τηλεοπτικό «χτύπημα» αναμένεται να είναι εξίσου μεγάλο όπως το «Μπρούσκο» αλλά και το «Τατουάζ».

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «8 λέξεις» έρχεται να ταράξει τον ανταγωνισμό! Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του διέψευσε τις φήμες που θέλουν τη σειρά να είναι βασισμένο σε προσωπικά του βιώματα.

Γράφτηκε ότι το σενάριο της νέας σειράς, «8 λέξεις», είναι βασισμένο σε προσωπικά σου βιώματα. Είναι αλήθεια;
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι «8 λέξεις» είναι καθαρά προϊόν μυθοπλασίας. Πρόκειται για ένα project που είχαμε στα χέρια μας πριν ακόμη ξεκινήσει το «Τατουάζ». Συγκεκριμένα, το 2017, σαν εταιρία είχαμε στα σκαριά τρία project. Επειδή οι «8 λέξεις» ήταν μεγάλη παραγωγή έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να βρούμε τον χρόνο που απαιτείται για να γυριστεί, οπότε επιλέξαμε να το κρατήσουμε. Είχαν γίνει, όμως, τα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου, αλλά δεν υποβλήθηκε ποτέ σε κάποιο σταθμό. Παρόλα αυτά, για να το προσαρμόσουμε στα σημερινά δεδομένα, έγιναν κάποιες τροποποιήσεις στο σενάριο και στο αρχικό καστ γιατί η πρώτη σκέψη μας ήταν να γίνει εβδομαδιαία σειρά. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να βγάλουμε πρώτα το «Τατουάζ» κι ακολούθως τις «8 λέξεις».

Πόσες φορές θα προβάλλεται;
«Αυτές είναι λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν από το κανάλι»

Και τι σημαίνει «8 λέξεις»;
«Είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σε κάποια επεισόδια. Για μένα είναι μότο ζωής γι’ αυτό αγάπησα το κόνσεπτ από την πρώτη στιγμή»

Ποιες είναι αυτές οι οκτώ λέξεις που σε χαρακτηρίζουν;
«Δεν μπορώ να πω, γιατί αυτό το μυστικό κρύβεται σε αυτές τις λέξεις που θα δούμε να φανερώνονται μέσα από την παραγωγή», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Tv Μανία.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ