Το πρώτο θαλάσσιο λεωφορείο που “ενώνει” Βουλγαρία και Τουρκία.

Το πρώτο δρομολόγιο θαλάσσιου “λεωφορείου”, το οποίο συνδέει τη Βουλγαρία με την Τουρκία, είναι γεγονός, τονίζουν σε δημοσιεύματά τους βουλγαρικές εφημερίδες, επικαλούμενες δηλώσεις εκπροσώπων τουριστικών φορέων από τις δύο χώρες.

Το δρομολόγιο του σκάφους που παρέχει υπηρεσίες μαζικής μεταφοράς πραγματοποιήθηκε προ δύο ημερών, μεταφέροντας επιβάτες από τη βουλγαρική πόλη Μπουργκάς στη βορειοδυτική επαρχία Κιρκλαρελί, στην Τουρκία.Τουρκία με… πλοίο από την Βουλγαρία!

Τα δρομολόγια εκτελεί ο φορέας διαχείρισης των θαλάσσιων λεωφορείων της Κωνσταντινούπολης (IDO), με στόχο την τόνωση του τουρισμού κατά μήκος των ακτών της Μαύρης Θάλασσας. Το πρώτο πλοίο, με το όνομα Sinan Pasha, «έδεσε» σε τουρκικό λιμάνι μετά από πέντε ώρες, με επιβάτες Βούλγαρους δημοσιογράφους και εκπροσώπους τουριστικών φορέων.

Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής του IDO, Hasan Ustundag, τόνισε ότι ο οργανισμός κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη του είδους της υπηρεσία μεταξύ των δύο χωρών και στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυσή της.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ