Οι κόντρες στο δρόμο κάνουν κακό στις λαμαρίνες! (+video)


Όπως οι περισσότερες κόντρες στο δρόμο, έτσι κι αυτή μεταξύ μιας BMW M4 κι ενός Audi S8 είχε άσχημη κατάληξη, ευτυχώς μόνο για τις λαμαρίνες των αυτοκινήτων και φυσικά για το ηθικό των οδηγών.

Οι οδηγοί των δυο δυνατών και πολυτελών μοντέλων θέλησαν να δείξουν τι αξίζουν στους δρόμους του San Diego, όπου και κοντράρονται σε αυτοκινητόδρομο με πυκνή κυκλοφορία.

Να θυμίσουμε ότι η δύναμη των δυο μοντέλων είναι αρκετή, μιας και το Audi S8 έχει 520 ίππους κάτω από το καπό του, χάρη στον 4λιτρο turbo κινητήρα, ενώ η BMW M4 διαθέτει 431 ίππους από τον 3λιτρο 6κύλινδρο και υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ. Με τους κινητήρες να δουλεύουν σε πολύ υψηλές στροφές, τα δυο πολυτελή γερμανικά μοντέλα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε μια στιγμή που και οι δυο συγκλίνουν προς την ίδια λωρίδα, σχεδόν ακουμπάνε. Ο οδηγός της BMW ανοίγει άτσαλα τη γραμμή του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει σε έναν άτυχο οδηγό που απλά πήγαινε στη πορεία του.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα στο ταμπλό άλλου χρήστη του δρόμου, ο οποίος έκπληκτος δήλωσε ότι από το πουθενά πετάχτηκαν τα δυο αυτοκίνητα, με την ταχύτητά τους να είναι τόσο αστραπιαία που σε πραγματικές συνθήκες δεν πρόλαβε να δει το Audi, παρά μόνο την BMW η οποία είχε την άσχημη κατάληξη. Το περιστατικό ερευνάται από τις τοπικές αρχές, με τους αξιωματικούς να είναι σίγουροι πως ότι έγινε, έγινε στο πλαίσιο αυτοσχέδιου αγώνα!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ