Κάτια Δανδουλάκη: «Έχω μεγάλη οικογένεια μέσα από το θέατρο» (Photos)


Σε λίγες μέρες η Κάτια Δανδουλάκη θα παίξει για πρώτη φορά τραγωδία στην Επίδαυρο, κάτι που τη στέλνει αμέσως στην στρατόσφαιρα των κλασσικών ερμηνευτριών.

Το παράξενο είναι ότι κάτι τέτοιο δεν το έχει ανάγκη.

Γιατί εδώ και τέσσερις δεκαετίες κατέχει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις μεγάλες θεατρίνες…

Ζείτε τη ζωή που θέλετε;

«Έχω μια ευτυχισμένη, ευλογημένη και γεμάτη ζωή. Αν ξαναρχόμουν στη ζωή σαν ψυχή, θα ’θελα να ξαναζήσω ακριβώς τις ίδιες καταστάσεις και τα ίδια όνειρα με τους ίδιους ανθρώπους. Γιατί έζησα μια ζωή κάνοντας τις επιλογές που ήθελα. Πλήρωσα τα λάθη μου, αγάπησα και αγαπήθηκα, βίωσα και τα καλά και τα κακά, σαν ένα μαγικό παραμύθι. Είμαι ευγνώμων, δεν αισθάνομαι κανένα ανικανοποίητο και καμιά έλλειψη μέσα μου. Να! Η μόνη λαχτάρα που έχω, αν θέλεις, είναι να δω τον κόσμο ή να κάνω διακοπές με άνεση χρόνου και χρημάτων. Αλλά ταξίδεψα πολύ μέσα από το θέατρο, τώρα που το σκέφτομαι. Είχα αντίβαρο», λέει στο People και συνεχίζει:

«Ναι, ξέρεις η αγάπη δεν σου δίνεται σαν κομφετί που πέφτει από τον ουρανό, σαν ένας χαρτοπόλεμος. Η αγάπη σού δίνεται γιατί δίνεις. Σου προσφέρεται γιατί προσφέρεις. Είμαι σίγουρη για αυτό. Αγαπήθηκα πολύ γιατί αγάπησα πολύ. Τον άνθρωπο της ζωής μου που «έφυγε», τους γονείς μου που «έφυγαν» και εκείνοι, τους φίλους μου, τους οποίους έχω ακόμη σήμερα. Και στους φίλους μου συγκαταλέγω και πολλούς συναδέλφους μου. Έχω μεγάλη οικογένεια μέσα από το θέατρο. Κι αυτό είναι ευτυχία! Μακριά από μένα οι ανούσιες σχέσεις, βαριέμαι»

Τι κρατάτε από τον άνθρωπο της ζωής σας; Ποια λόγια και εικόνες;

«Μονάχα εικόνες και λόγια τρυφερότητας υπάρχουν όποτε σκέφτομαι τον Μάριο (σ.σ. Πλωρίτη). Αυτός ο άνθρωπος με έχει σφραγίσει ολόκληρη με γνώση, αγάπη όλων των ειδών και όνειρα που φτιάχναμε μαζί, παρότι μας χώριζαν πολλά χρόνια. Μετά τον χαμό του, έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να ξαναμιλήσω σε μια καινούρια γλώσσα. Ο Μάριος ήθελε πάντα να με βλέπει χαρούμενη: με έναν ρόλο ή ένα ταξίδι. Είτε πηγαίναμε μαζί είτε πήγαινα με τις φίλες μου, ο Μάριος ήταν χαρούμενος. Και αυτό είναι πολύ σπάνιο να το βρεις σε σύντροφο. Συνήθως υπάρχει ανταγωνισμός…», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ