Έμιλι Ραταϊκόφσκι: “Καυτή” και… κλέφτρα σε νέα ταινία. video


Ο Θίο Τζέιμς και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κλέβουν έργα τέχνης στο “Lying And Stealing”. Πρόκειται για μια νέα ταινία, η οποία έχει προκαλέσει… θόρυβο!

Oι Θίο Τζέιμς και Έμιλι Ραταϊκόφσκι ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα ταινία δράσης/μυστηρίου με τίτλο «Lying And Stealing».

Στην ταινία, όπως προκύπτει από το νέο τρέιλερ, το ζευγάρι λέει ψέματα και επιδίδεται σε κλοπές στο Λος Άντζελες, ενώ προσπαθεί να διαφύγει από το ταραγμένο παρελθόν του.

Σύμφωνα με την περίληψη του «Lying And Stealing» «ο Ίβαν (Τζέιμς), ένας πετυχημένος κλέφτης έργων τέχνης, κληρονόμησε τη ζωή του πατέρα, ο οποίος ήταν επίσης εγκληματίας. Αντίθετα με τους περισσότερους κλέφτες ο Ίβαν προτιμά τα έργα τέχνης. Αν και θέλει να ξεφύγει από τον κόσμο του εγκλήματος, δεν τα καταφέρνει, επειδή είναι πολύ βαθιά μέσα. Γνωρίζει την Ελίς (Ραταϊκόφσκι), ηθοποιό και απατεώνα που επίσης θέλει να ξεφύγει από το χαοτικό παρελθόν της. Συνεργάζονται για το τελευταίο κόλπο που δεν θα τους κάνει πλούσιους, αλλά θα τους ελευθερώσει».

Στην ταινία, σκηνοθεσίας του Ματ Ασέλτον, συμμετέχει επίσης ο Φρεντ Μελαμέντ.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι γνωστή για την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ και έχει βαδίσει σε πασαρέλες στις κορυφαίες Εβδομάδες Μόδας σε όλο τον κόσμο. Η καριέρα της ως ηθοποιού ξεκίνησε με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του «Blurred Lines» του Ρόμπιν Θικ και από τότε είχε ρόλους στις ταινίες «Gone Girl», «Entourage» και «Am Feel Pretty».

Ο Τζέιμς έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Divergent» καθώς επίσης και από σύντομη εμφάνισή του στη σειρά «Downtown Abbey».

Η ταινία «Lying and Stealing» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουλίου.Δείτε το τρέιλερ και την… πάντα εντυπωσιακή Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ