Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση του με τη σύντροφο του Νάνσυ Αντωνίου; (photos)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή στο πλευρό της Νάνσυς Αντωνίου.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του με εκείνη, αναφέροντας αν η κοινή επαγγελματική τους συνεργασία τους φθείρει. Παράλληλα, απάντησε σε ερρωτήσεις τηλεοπτικού ενδιαφέροντος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρουσιάσει talent show.

Αλήθεια, το «The Wall» γιατί δεν συνεχίστηκε; Θεωρείς πως ήταν λά­θος του ΑΝΤΙ, δεδομένου πως το παιχνίδι σημείωνε υψη­λά ποσοστά τηλεθέασης;

Δεν το γνωρίζω αυτό, η αλήθεια είναι ότι τη χρονι­κή στιγμή που παρουσιά­στηκε πήγε πάρα πολύ κα­λά. σε ό,τι αφορά τη δική μου παρουσίαση ένιωθα πολύ καλά με αυτήν, αλ­λά το γιατί δεν συνεχίστη­κε είναι κάτι που δεν με αφορά, δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφα­ση του καναλιού και είναι πάντοτε σεβαστή. Εγώ πάντα προσπαθώ να κά­νω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται, αυτός είναι ο στόχος μου.

Έχεις παρουσιάσει σχε­δόν τα πάντα στην ελλη­νική τηλεόραση εκτός από talent show. θα ήθελες να το κάνεις και αυτό;

Δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα από τη στιγμή που θα μου κεντρίσει χα ενδιαφέρον βλέποντας το. Και έχοντας πάντα βέβαια ως κριτή­ριο να μην προσβάλω κάποιον μέ­σα από την παρουσίαση του εκά­στοτε προγράμματος. Οποιοδήπο­τε πρόγραμμα που έχει να κάνει με «ποιοτική» ψυχαγωγία θα μπο­ρούσα να προσπαθήσω να το πα­ρουσιάσω.

Είσαι από τους λίγους παρουσια­στές της λεγόμενης «πρώτης γραμ­μής» που έζησαν και τα χρόνια των παχέων αγελάδων και τα χρόνια της κρίσης. Εντοπίζεις κάτι στο οποίο έγινε καλύτερη η τηλεόραση στο πέ­ρασμα αυτής της δεκαετίας;

Δεν ξέρω τι σημαίνει καλύτερη ή χειρότε­ρη. Έχουν αλλάξει πλέον τόσο πολύ τα δε­δομένα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία του κό­σμου, έχουν αλλάξει τα budgets, έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην Ελλάδα. Άρα πώς να συγκρίνω δύο διαφορετικές δε­καετίες; Θα ήταν άδικο αυτό. Το μόνο πά­ντως που μπορώ να πω είναι ότι ακόμα και στα χρόνια της κρίσης η τηλεόραση κατάφερε να παρουσιάσει πολύ ενδιαφέ­ρουσες εκπομπές και πολύ ποιοτικές, και να κρατήσει συντροφιά σε πάρα πολύ κό­σμο όλα αυτά τα χρόνια που δεν μπορού­σε να βγει έξω από το σπίτι του για οικο­νομικούς λόγους για να διασκεδάσει. Και μόνο γι” αυτό μπορώ να πω ένα πολύ με­γάλο μπράβο.

Τι αποκαλύπτει όμως για τη σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου ο Γρηγόρης;

Η απάντησή του στις ακόλουθες φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ