Ρουμελιώτη:Συγκινεί μιλώντας για την υιοθεσία του γιου της-Τα γράμματα που έλαβε από άτεκνα ζευγάρια


Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε φυσικά για το σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα», για το αν δέχτηκε την πρόταση για τη νέα «Πολυκατοικία», ενώ μίλησε και για την υιοθεσία του γιου της.

Για ποιο λόγο δημοσιοποιήσατε την απόφαση σας να υιοθετήσετε ένα παιδί;

Με όλη αυτήν τη διαδικασία ασχολούμαι 3,5 χρόνια. Το παιδί το έχουμε αρκετό καιρό μαζί μας. Αποφάσισα να το κάνω γιατί η χαρά που δίνω εγώ στο παιδί και η προοπτική που του έδωσα, από εκεί που δεν είχε καμία προοπτική και η χαρά που έχει προσφέρει στην οικογένεια μου είναι τόσο μεγάλη, που θεώρησα ότι εμείς οι άνθρωποι που έχουμε μια μικρή επιρροή αν με έναν τρόπο μπορούμε να επηρεάσουμε έστω και έναν άνθρωπο, όπως με την πράξη αυτή που έκανα αυτό θα είναι η μεγαλύτερη νίκη.

Ακόμα και ένα παιδάκι να έπαιρναν από ένα νοσοκομείο ή ένα ίδρυμα διαβάζοντας μια συνέντευξη μου, για μένα θα ήταν ένα μεγάλο κέρδος.

Οι γυναίκες σας ρωτούν για τη διαδικασία της υιοθεσίας;

Η μεγάλη μου χαρά είναι ότι αυτή τη νίκη την κέρδισα με έναν τρόπο, διότι τρία ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδιά μου έστειλαν γράμμα στο θέατρο που έπαιζα.

Έχω ήδη συναντηθεί μαζί τους και το ένα από αυτά ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία.

Να επιστρέψουμε στα επαγγελματικά. Η «Πολυκατοικία» στην οποία συμμετείχατε ξαναβγαίνει. Σας έχει γίνει κρούση; Θα πηγαίνατε;

Δεν μου έχει γίνει καμία κρούση. Αν μου λέγανε για ένα γκεστ θα πήγαινα με τρομερή χαρά.

Θεατρικά τι ετοιμάζετε;

Θα είμαι στην παράσταση «Top Girls» του Θωμά Μοσχόπουλου με τη Μαρία Καβογιάννη, την Αλεξία Καλτσίκη, την Αθηνά Αϊδίνη και τη Βίκυ Βολιώτη.

Τηλεοπτικά;

Είχα κάποιες προτάσεις. Ίσως κάνω κάτι εβδομαδιαίο μετά τα Χριστούγεννα, είπε στο TV Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ