Η FCA Greece στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική της πορεία, η FCA Greece τιμήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια του θεσμού «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

Η ετήσια εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργανώθηκε για 5η φορά από την Direction Business Network και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ, αποτελεί μια πρωτοβουλία που σαν στόχο έχει να προβάλει τη μεθοδικότητα και τη σκληρή δουλειά των εταιρειών που συμβάλουν με την προσπάθεια τους στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Fiat Chrysler Automobiles Greece βραβεύτηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης στην κατηγορία Greek Business Champions. Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται οι επιχειρήσεις με τζίρο άνω των 10 εκ. ευρώ που κατά το 2017 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%. Η επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων αυτών βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Ακολουθώντας με συνέπεια το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της, η Fiat Chrysler Automobiles Greece συνεχίζει τη σταθερή ανάπτυξη της εκπροσωπώντας τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional, ενώ από τα μέσα Απριλίου του 2019 η ένταξη και της μάρκας Jeep ήρθε να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Στα πλαίσια της βράβευσης ο Δ/νων Σύμβουλος της FCA Greece κ. Γιώργος Μπακόπουλος δήλωσε:

«Εκ μέρους της FCA Greece θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Το γεγονός ότι η εταιρεία μας επιτυγχάνει για 2η συνεχόμενη χρονιά να βραβευτεί στην κατηγορία Greek Business Champions μας γεμίζει χαρά, αλλά και ευθύνη. Καταφέραμε στις δύσκολες συνθήκες της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου να σταθεροποιήσουμε τη θέση μας και παράλληλα συνεχίσαμε την ανάπτυξη του ομίλου επιδεικνύοντας σημαντικά μερίδια πωλήσεων, αλλά και αξιοσημείωτα οικονομικά αποτελέσματα. Με την πρόσφατη ένταξη και της μάρκας Jeep, η FCA Greece εκπροσωπεί πλέον το σύνολο των εταιρειών του ομίλου FCA στην Ελλάδα ενισχύοντας την παρουσία της μέσω της παροχής μιας ακόμα ευρύτερης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών προς το αγοραστικό κοινό.»


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ