Έμη Λιβανίου: Ο κόσμος περιμένει πολιτική αλλαγή


Από τη μάχιμη δικηγορία στη δημοσιογραφία κι από εκεί στην πολιτική. Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και δίνει τη μάχη του… σταυρού στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών.

Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου βρέθηκε στο… σαλόνι του newsit.gr και μίλησε στον Αιμίλιο Περδικάρη για τη νέα σελίδα στη ζωή της, αυτή της πολιτικής.

Χαρακτήρισε πρόκληση την ενασχόλησή της με την πολιτική και τιμητική την πρόσκληση που της απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ένα από τα πρόσωπα των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων. Μέσα από χρόνια ενασχόλησης με θέματα αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας, η Έμη Λιβανίου τόνισε πως «η αλληλεγγύη δεν έχει αριστερό πρόσημο», σημειώνοντας πως αυτός είναι ένας τομέας όπου μπορεί να προσφέρει.

«Η Νέα Δημοκρατία πάει στις εκλογές σεμνά και ταπεινά. Ευελπιστώ ότι θα έρθει η νίκη και η αυτοδυναμία», συμπλήρωσε και πρόσθεσε πως από τις επισκέψεις της σε λαϊκές αγορές στον νότιο τομέα «βλέπω τον κόσμο ότι περιμένει την πολιτική αλλαγή».

«Ζητάω από τον κόσμο τη στήριξή του, βλέπω ότι με αγκαλιάζει», είπε και πρόσθεσε πως σε αυτές τις εκλογές πρέπει να εκλεγούν νέοι άνθρωποι, που έχουν πίσω τους χρόνια εργασίας, που έχουν δουλέψει και που φέρνουν νέες ιδέες.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι νέος άνθρωπος με μεγάλο όραμα, με μεγάλη πίστη σε αυτά που λέει και μεγάλη συνέπεια», συμπλήρωσε η Έμη Λιβανίου, που δήλωσε βέβαιη τόσο για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας όσο και για το ότι μόλις γίνει κυβέρνηση «θα ανοίξουν επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας» και θα γίνουν όσα χρειάζονται για την ανάπτυξη και την ασφάλεια. «Θέλουμε να φτιάξουμε την καθημερινότητά μας», συμπλήρωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ