Αλιασίμ, ο κακός δαίμονας του Τσιτσιπά. Αποκλείστηκε ο Έλληνας πρωταθλητής


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και πάλι το εμπόδιο του Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του όπεν του Λονδίνου.

Ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ αποτελεί τον κακό δαίμονα του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο 18χρονος Καναδός, No.21 στον κόσμο, έκανε το 5/5 απέναντι στον Έλληνα τενίστα, επικρατώντας 7-5, 6-2 σε 1 ώρα και 38 λεπτά, και προκρίθηκε στον πέμπτο του φετινό ημιτελικό.

Ο Αλιασίμ έχει νικήσει τον Τσιτσιπά τρεις φορές σε επίπεδο juniors και δύο στο επαγγελματικό tour, με τον Έλληνα τενίστα να μην παρουσιάζει καλό πρόσωπο και να χάνει σχετικά άνετα.

Ο Στέφανος θα λάβει μέρος την άλλη εβδομάδα στο τουρνουά επίδειξης The Boodles και στη συνέχεια θα στρέψει την προσοχή του στο Wimbledon (1/7).

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Αλιασίμ, ο 20χρονος Έλληνας δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, με το μεγαλύτερο πρόβλημα του να είναι η αδυναμία του να εκμεταλλευτεί τα μπρέικ πόιντ του (0/7).

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Καναδός δεν είναι κάποια τυχαία περίπτωση. Πριν από τον Έλληνα πρωταθλητή, είχε αποκλείσει τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Νικ Κύργιο. Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ