Έδινε crystal meth στον σκίουρό του για να τον εκπαιδεύσει ως «δολοφόνο»!


Αντιμέτωποι με έναν πρωτοφανή τρόπο κακοποίησης ζώου βρέθηκαν οι άντρες της αστυνομίας στην Αλαμπάμα, όταν διαπίστωσαν πως ένας άντρας είχε αιχμαλωτίσει ένα σκιουράκι και το εκπαίδευε ως «δολοφόνο», δίνοντάς του ναρκωτικές ουσίες σε ημερήσια βάση.

Δεν έχει προηγούμενο στα αστυνομικά χρονικά των ΗΠΑ, η υπόθεση σύλληψης ενός νεαρού άντρα από την πολιτεία της Αλαμπάμα, ο οποίος κατηγορείται πως εκπαίδευε τον… σκίουρό του ως «δολοφόνο», χορηγώντας του καθημερινά μεγάλες ποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης ώστε να τον κάνει πιο επιθετικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αστυνομία της κομητείας Λάιμστοουν, το τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας δέχθηκε επανειλημμένες κλήσεις από γείτονες, συγγενείς αλλά και φίλους του 35χρονου Μίκι Πολκ, οι οποίοι κι ανέφεραν πως ο άντρας μαζί με έναν ακόμη φίλο του, κρατούσαν τον σκίουρο σε κλουβί και το τάιζαν μεθαμφεταμίνες σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Οι άντρες της αστυνομίας μετέβησαν στο αγρόκτημα του Πολκ, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι πως οι καταγγελίες ήταν βάσιμες, ενώ παρά το γεγονός πως ο Πολκ απουσίαζε από τον χώρο την στιγμή της έρευνας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον 37χρονο Ρόνι Ρέιλνολντς, ο οποίος και ταυτοποιήθηκε ως ο συνεργός του Πολκ.

Σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού εντοπίστηκε και το κλουβί με το σκιουράκι, το οποίο ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη σε κοντινή κτηνιατρική κλινική διαπιστώθηκε πως πράγματι είχε καταναλώσει ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, η οποία του είχε χορηγηθεί ανακατεμένη με την τροφή του.

Σύμφωνα με την απολογία του Ρέινολντς, όλα ήταν ιδέα του Πολκ, ο οποίος κι ευελπιστούσε να μετατρέψει τον σκίουρο σε «δολοφονική μηχανή» και να συμμετάσχει με το άτυχο τρωκτικό σε μάχες μέχρι θανάτου μεταξύ μικρών ζώων.

Όπως είναι φυσικό, τόσο εναντίον του Ρέινολντς όσο κι εναντίον του Πολκ (ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης κι αναζητείται) απαγγέλθηκαν κατηγορίες από την τοπική εισαγγελία για κακοποίηση ζώου, κατοχή κι εμπόριο ναρκωτικών αλλά και για παράνομο στοιχηματισμό, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η δίκη τους, που έχει οριστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τέλος, να σημειωθεί πως το άτυχο σκιουράκι μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης άγριων ζώων της Αλαμπάμα, ενώ όταν επανέλθει πλήρως από την ταλαιπωρία και τη συνεχή χορήγηση ναρκωτικών ουσιών αναμένεται να απελευθερωθεί στο φυσικό του περιβάλλον.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ