26 Απριλίου 2024

H Kατερίνα Σολδάτου χόρεψε στο Rainbow Warrior με φόντο τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (vid)


Το δικό της μήνυμα έστειλε από το κατάρτι του Rainbow Warrior, με φόντο τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου η χορεύτρια και extreme aerial dancer Κατερίνα Σολδάτου, σε μία εκπληκτική παράσταση που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.

Η Κατερίνα Σολδάτου χόρεψε ανεβαίνοντας στο κατάρτι του καραβιού της Greepeace, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη υιοθέτησης κλιματικής πολιτικής ευθυγραμμισμένης με τις δραματικές υποδείξεις της επιστήμης.

Η extreme aerial dancer που γνωρίσαμε από την εξίσου εκπληκτική παράσταση που είχε δώσει πριν από μερικά χρόνια, στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στέλνοντας τότε μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για την ανθρωπιστική κρίση που περνούσε η Ελλάδα, είναι ακτιβίστρια και δηλώνει στο πλευρό των δράσεων και των πρωτοβουλιών της Greepeace για ένα καλύτερο περιβάλλον και ένα καλύτερο κόσμο.

Η Κατερίνα Σολδάτου συμμετέχει στην εκστρατεία του Rainbow Warrior και της Greenpeace, απαιτώντας από τους ηγέτες σχέδιο τερματισμού της χρήσης υδρογονανθράκων και κάρβουνου στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια και στις δηλώσεις της τόνισε: «Με τη συνεργασία αυτή, κατάλαβα ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν με πάθος και ενέργεια για την προστασία του πλανήτη μας, τόσο πιο δυνατά ακούγεται το μήνυμά μας. Δεν υπάρχουμε μόνο εμείς στον πλανήτη, υπάρχουν και άλλοι μετά από εμάς. Δεν έχει κανείς μας το δικαίωμα να καταστρέφει τον πλανήτη και το κλίμα μας».

Δείτε τον εκπληκτικό χορό της Κατερίνας Σολδάτου στο κατάρτι του Rainbow Warrior με φόντο τη Γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ