Ζέτα Δούκα: Το εξώδικο και οι αποκλειστικές δηλώσεις στο gossip-tv.gr: «Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη»


Η περιγραφή ενός απίστευτου περιστατικού με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Δούκα, δημοσιεύθηκε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναπαράγεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Ρεπορτάζ: Ζήνα Καρκαλά

Η δημοφιλής ηθοποιός, διαβάζοντας το δημοσίευμα έγινε έξαλλη και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι κάθε δημοσιογράφος πρέπει να διασταυρώνει τις πληροφορίες που έχει πριν αυτές δημοσιευθούν, ιδίως αν έχουν να κάνουν με την σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια του παιδιού.

Αμέσως, μαζί με τον πατέρα της κόρης της Μιχάλη Χατζαντωνά αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα ώστε να διασφαλίσουν την ψυχική τους ηρεμία και την οικογενειακή τους γαλήνη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το gossip-tv.gr μαζί της, η ίδια αποκάλυψε:

«Θα λάβετε επιστολή απαγόρευσης της αναδημοσίευσης. Το δημοσίευμα είναι ψευδές, μόνο αυτό έχω να πω».

Και πρόσθεσε φανερά ενοχλημένη: «Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, θα κινηθώ νομικά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagram:

Σε ό,τι αφορά τώρα το περιεχόμενο του εξωδίκου που έχουμε στα χέρια μας και το οποίο εστάλη στα ΜΜΕ από τους δύο γονείς, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Οι κ.κ. Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζαντωνάς, ατομικά και ως ασκούντες τη γονική μέριμνα του ανήλικου τέκνου τους εκφράζουν με την παρούσα την έντονη διαμαρτυρία τους απέναντι στην ανάρτηση κάθε είδους δημοσιευμάτων, τα οποία αναφερόμενα στο πρόσωπό τους ή/και στο πρόσωπο της ανήλικης κόρης τους επιδίδονται άκριτα σε ψευδείς, προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό τους και την υπόληψή τους ως γονέων.

Ειδικότερα, επιφυλασσόμενοι παντός δικαιώματός τους, αιτούνται την απόσυρση και τη μη επανάληψή του στο μέλλον κάθε είδους δημοσιευμάτων, το οποίο αναφερόμενο σε περιστατικό που έλαβε χώρα στη Ραφήνα στις 14/06/2019 πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο, παρουσιάζει όλως ψευδώς ότι δήθεν κινδύνεψαν να χάσουν το παιδί τους, επειδή αυτό δήθεν βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, όταν εκείνοι βγαίνοντας από το αυτοκίνητο (και λόγω της αναστάτωσης που επικράτησε στο λιμάνι εξαιτίας υπεράριθμης κράτησης θέσεων), ξέχασαν προς στιγμή να «δέσουν» το χειρόφρενο. Στην πραγματικότητα, η κόρη των εντολέων μας ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ μέσα στο αυτοκίνητο, ούτε ήταν παρούσα στο ως άνω ατυχές συμβάν, αλλά βρισκόταν απολύτως ασφαλής μέσα στο πλοίο συνοδευόμενη από φιλική οικογένεια».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ