Σεισμός. Πασίγνωστη αρθρογράφος υποστηρίζει πως την βίασε ο Τραμπ.


Μια αρθρογράφος του Elle υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, την βίασε πριν από 25 χρόνια, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου!

Μια πασίγνωστη αρθρογράφος του αμερικανικού περιοδικού Elle υποστηρίζει, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό «New York», ότι την βίασε ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, πριν από περίπου 25 χρόνια μέσα σε ένα πολυτελές κατάστημα της Νέας Υόρκης.Η αποκάλυψη για τον Τραμπ

Η Ε. Τζιν Κάρολ, 75 ετών σήμερα, αφηγήθηκε ότι συναντήθηκε κατά τύχη με τον επιχειρηματία, τον οποίο γνώριζε, στην είσοδο του Bergdorf Goodman, στη συνοικία Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν το 1995 ή το 1996. Αρχικά ο Τραμπ της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα δώρο για μια γυναίκα και εκείνη δέχτηκε, μέχρι που της αποκάλυψε ότι προοριζόταν για την… ίδια.

Ο μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ της ζήτησε κατόπιν να δοκιμάσει κάποια εσώρουχα και κατευθύνθηκε μαζί της στα δοκιμαστήρια, κάτι που, όπως λέει η δημοσιογράφος, το εξέλαβε τότε ως «πλάκα». Κλείστηκε μαζί της σε ένα από τα δωμάτια, την αγκάλιασε με δύναμη και την βίασε. Η Τζιν Κάρολ κατάφερε τελικά να του ξεφύγει.

Στη συνέντευξη, εξήγησε ότι δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του φοβούμενη αντίποινα αλλά μίλησε σε δύο φίλες της, επίσης δημοσιογράφους. Και οι δύο γυναίκες επιβεβαίωσαν στο περιοδικό ότι άκουσαν την ίδια ιστορία. Υπενθύμισε επίσης ότι 15 άλλες γυναίκες έχουν ήδη κατηγορήσει δημοσίως τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική επίθεση, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Εκτός από τη συνέντευξη, η δημοσιογράφος καταθέτει τη μαρτυρία της και σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, με τίτλο «Τι μας χρειάζονται οι άνδρες; Μια ταπεινή πρόταση». Στο βιβλίο αυτό αναφέρει και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις που έχει δεχτεί στη ζωή της, από άλλους άνδρες.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ