Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω κάνει συζητήσεις αλλά ακόμη δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο» (Photos)


Η τηλεόραση θα έλεγε κανείς ότι ήρθε στη ζωή του τυχαία… Ωστόσο, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σήμερα καταφέρνει να μετρά περίπου 10 χρόνια  πορείας σε αυτή, πολλές επιτυχίες, μα κυρίως μια ιδιαίτερη σχέση με τους τηλεθεατές που τον θεωρούν έναν από τους πλέον αγαπημένους σεφ.

Ο σεφ μιλά στο περιοδικό Tv Kous Kous για την εκπομπή «Food n’ Friends» αλλά και για το αν έχει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Τι γεύση σου αφήνει η σεζόν με το «Food n’ Friends»;
«Ήταν μία όμορφη εμπειρία, νομίζω το χάρηκα περισσότερο από οτιδήποτε έχω κάνει, αν εξαιρέσεις το ταξιδιωτικό που είχα κάνει στο Μega και μου άρεσε πολύ γιατί έβλεπα μέρη από όλη την Ελλάδα. Νομίζω ότι το φετινό κόνσεπτ ήταν κάτι παρεΐστικο, χαλαρό, όπως πρέπει να είναι το φαγητό. Μαγειρεύουμε για να περάσουμε καλά, να χαρούμε, να απολαύσουμε. Άλλωστε, εγώ στο επάγγελμα γι” αυτό μπήκα, γιατί με κάνει χαρούμενο και με γεμίζει»

Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της εκπομπής;
«Είναι μία ζώνη δύσκολη, ο ανταγωνισμός απαιτητικός, από όσα όμως μου είπαν στο κανάλι… καλά πήγαμε»

Δεν κοιτάς την τηλεθέαση;
«Όχι, σε καμία περίπτωση. Ούτε μου έρχονται τα νούμερα ούτε τα κυνηγάω. Θεωρώ ότι προσθέτουν έξτρα άγχος και δεν υπάρχει λόγος. Αν βγάλεις ένα καλό προϊόν, ο κόσμος θα το δει»

Συζητήσεις για του χρόνου έχουν γίνει;
«Ναι, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο», λέει ο ίδιος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ