Κοκκινάκης – Κανελλοπούλου: Ο έρωτας δεσμεύσεις δεν κοιτά


Αν και ολοένα πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις του Κώστα Κοκκινάκη και της Χριστίνας Κανελλοπούλου, οι δυο τους, δεν σκέφτονται ακόμα το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Μαζί και ερωτευμένοι είναι ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Αν και συνηθίζουν να απαντούν με ένα τρυφερό χαμόγελο ή με ένα σύντομο σχόλιο όταν ερωτώνται για το ταίρι τους, η σχέση τους προχωρά δυναμικά.

Έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλούς τόνους και πορεύονται χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Μπορεί το νυφικό να πηγαίνει πολύ στη Χριστίνα, η οποία έκανε πρόσφατα μια πρόβα στο πλαίσιο επαγγελματικής φωτογράφισης κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν έχει ακόμη βλέψεις για κάτι τόσο επίσημο.

Η σχέση τους μετρά ήδη ενάμιση χρόνο και στον ελεύθερο χρόνο τους είναι συνέχεια μαζί.

Σύμφωνα με τη Realnews, ένα σημαντικό μικρό βήμα έχει ήδη γίνει, καθώς και οι δύο έχουν γνωρίσει πρόσωπα από την οικογένεια του άλλου, μένοντας μάλιστα με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Πρόσφατα, απαθανατίστηκαν αγκαλιά σε μια από τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις τους στη θάλασσα.

Εκεί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και εκδηλώνοντας το πάθος τους έδειξαν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Όσοι τους γνωρίζουν προσωπικά, κάνουν λόγο για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ και ίσως το μυστικό αυτής της επιτυχίας είναι η ελευθερία και ο χώρος που αφήνει ο ένας στον άλλον. Αν και έχουν πάνω από 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, τα κοινά σημεία που τους φέρνουν κοντά είναι πολλά, με αποτέλεσμα να γεφυρώνεται η ηλικιακή απόσταση.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, συνεχίζει να παίζει πόλο, κυρίως ερασιτεχνικά, ενώ συνηθίζει να συχνάζει σε γνωστό καφέ στη Βούλα.

Ο γοητευτικός αθλητής, που έχει συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες εξακολουθεί να καίει καρδιές αν και η δική του, όπως όλα δείχνουν, ανήκει στη Χριστίνα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ