Αρναούτογλου: Αποκάλυψε αν η σχέση του με τον ΑΝΤ1 πέρασε κρίση όταν διακόπηκε η εκπομπή του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν αποκαλυπτικός.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για τη βραδινή εκπομπή του, την διακοπή αυτής και τη σχέση του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Να ξεκινήσουμε με έναν απολο­γισμό της σεζόν. Έχει θετικό πρόση­μο για σένα;

Ναι, στο τέλος της χρονιάς το πρόση­μο είναι θετικό. Η εκπομπή βγήκε στον αέρα ενώ δεν ήταν προγραμματισμένη, προσπαθήσαμε να βρούμε τα «πατήμα­τα» μας γιατί υπήρξε μια αποχή σχεδόν ενός έτους (εκπομπής), υπήρξε η απου­σία του Δημήτρη και έπρεπε να ξανα­κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και της νυχτερινής ώρας, που πλέον είχε κατα­ληφθεί. Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρώ ότι το ξεκίνημα μπορεί να μην ήταν το καλύτερο, αλλά το φινάλε νομί­ζω ότι είναι φανταστικό. Και θέλω να ευ­χαριστήσω πολύ τον κόσμο γι” αυτό.

Το «The 2night show» επέστρεψε έπειτα από μια διακοπή στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, θέλω να σε ρωτήσω αν το θεωρείς αυτό δι­καίωση.

Δεν χρησιμοποιώ τέτοιες λέξεις στη δουλειά μου. Τα πάντα πρέπει να τα κα­τακτάς και να αγωνίζεσαι. Οπότε για μέ­να είναι ένας συνεχής αγώνας αποδεί­ξεων, πρώτα στον κόσμο, μετά στο κα­νάλι που εργάζεσαι και τέλος στον εαυ­τό σου. Εν κατακλείδι, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους.

Όταν το «The 2night show» διακόπη­κε ξαφνικά, πέρασε κρίση π σχέση σου με το κανάλι;

Ύστερα από τόσα χρόνια σε αυτήν τη δουλειά έχω μάθει να μη χρησιμοποιώ τέτοιες βαρύγδουπες εκφράσεις. Οι παρουσιαστές είμαστε κάτι σαν παίκτες σε ποδοσφαιρική ομάδα. Και τα σχέδια του εκάστοτε προπονητή, δηλαδή του διευ­θυντή προγράμματος, μπορεί να αλλά­ζουν. Από την ώρα που έχω συμβόλαιο με το κανάλι, εγώ είμαι πάντα ετοιμοπό­λεμος για να πέσω στη μάχη. Αυτή είναι όλη .η ιστορία και τίποτε άλλο. Και όπως ακριβώς σου περιγράφω τα πράγματα, έτσι ακριβώς έγιναν. Όταν χρειάστηκε, μπήκα στον αγώνα

Η σεζόν ολοκληρώνεται. Από τα νούμερα τηλεθέασης έμεινες ευχα­ριστημένος;

Στο τέλος πάρα πολύ, τους τελευταί­ους μήνες δηλαδή. Και ιδιαίτερα με το lead in που έπαιρνε η εκπομπή νιώθω όχι απλώς ευχαριστημένος, αλλά πολύ δικαιωμένος. Και ευχαριστώ πάρα πο­λύ τον κόσμο γι” αυτήν την αγάπη του και για τα νούμερα που ανέβαιναν με το που ξεκινούσε η εκπομπή

Πηγή: TV Έθνος

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ