Κατερίνα Θεοχάρη: «Ο κόσμος ερχόταν δίπλα μου για να δει αν είμαι κοντή» (Photos)


Η Κατερίνα Θεοχάρη που έγινε γνωστή από τον ρόλο της κοντής του «Παρα πέντε» μιλά για το τι θυμάται από εκείνη την εποχή, για τη νέα της θεατρική δουλειά και αν της λείπει η τηλεόραση.

Θεατρικά πού σας βρίσκουμε αυτό το διάστημα;
«Κατ” αρχάς να σας πω ότι είμαι ευγνώμων που έχω θεατρικά μια γεμάτη χρονιά. Ξεκίνησα τον χειμώνα με το «Τοc Τοc» και σε λίγες μέρες, από το Σάββατο 22 Ιουνίου, θα βρίσκομαι στο θέατρο Χυτήριο στην παράσταση «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» του Αρκά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά, μαζί με μια πλειάδα εξαιρετικών συναδέλφων όπως η Σοφία Βογιατζάκη, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Πολίτης, η Μάρα Δαρμουσλή, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τρίποδης, ο Γιώργος Χατζής και ο Αλέξης Βιδαλάκης».

Είναι μια παράσταση που κρύβει δυσκολίες;
«Η μεγαλύτερη δυσκολία σε αυτήν την παράσταση είναι να κάνεις θέατρο με ιστορίες που δεν είναι γραμμένες για θέατρο. Στην παράσταση αυτή θα δούμε τους ήρωες του Αρκά να ξεπηδούν από τις σελίδες των κόμικς και να παίρνουν ανθρώπινη μορφή».

Ο κόσμος σας έχει συνδέσει με τον ρόλο της κοντής στη σειρά «Παρά πέντε» που είχατε παίξει. Πώς αντιδράτε όταν σας αποκαλούν έτσι;
«Κοιτάξτε να δείτε, τόσα χρόνια το έχω συνηθίσει πια. Αντιδρώ ευχάριστα. Τώρα πια βέβαια δεν με αναγνωρίζουν και τόσο εύκολα, γιατί έχω αλλάξει αρκετά τα μαλλιά μου».

Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;
«Ηταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά αυτή και καθετί που γινόταν δεν το απολάμβανα τόσο πολύ, γιατί είχα πάρα πολύ άγχος. Ολο αυτό μου φαινόταν βουνά. Αλλά γενικώς έζησα πολύ όμορφες καταστάσεις. Τι να πρωτοθυμηθώ. Ο κόσμος αγάπησε τόσο πολύ τον ρόλο μου, που ήταν φορές που ερχόταν δίπλα μου για να δει αν είμαι κοντή»!

Η τηλεόραση σας λείπει;
«Αρκετά θα έλεγα. Βέβαια μέχρι πρότινος δεν γίνονταν τηλεοπτικές δουλειές. Τα τελευταία δύο χρόνια επανήλθε η μυθοπλασία στην τηλεόραση. Κάτι συζητάω αυτό το διάστημα, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμη», λέει στο Tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ