Copa America: Με γκολάρα Σάντσεθ στα προημιτελικά η Χιλή – videοs


Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Copa America πανηγύρισε η Χιλή, η οποία επικράτησε του Ισημερινού με 2-1, χάρη σε πανέμορφο γκολ του Αλέξις Σάντσες.

Στους «8» του Copa America προκρίθηκε η Χιλή, η οποία επικράτησε με 2-1 του Εκουαδόρ. Οι Χιλιανοί έκαναν το 2/2 και στο ματς με την Αργεντινή θα είναι ουσιαστικά αδιάφοροι.

Η Χιλή προηγήθηκε με τον Φουενσαλίδα στο 8′, με το Εκουαδόρ να ισοφαρίζει στο 26′, όταν ο Καράμπα κέρδισε πέναλτι από τον Αρίας και ο Βαλένσια το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-1.

Τη νίκη στη Χιλή χάρισε ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος με ένα πανέμορφο πλασέ στην κίνηση στο 51′, έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Το Εκουαδόρ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Ατσίλερ είδε την κόκκινη κάρτα λόγω αγκωνιάς στο πρόσωπο του Βιδάλ σε διεκδίκηση της μπάλας στο 90′.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντομίνγκες, Βελάσκο, Ατσίλερ, Αρμπολέντα, Ραμίρεζ, Μένα (82′ Πρεσιάδο), Γκρουέθο, Καράμπα (63′ Α. Βαλένσια), Μέντες, Ορεθουέλα, Ιμπάρα (69′ Κάρκες), Ε. Βαλένσια.

ΧΙΛΗ: Αρίας, Ίσλα, Μεδέλ, Μαριπάν, Φουενσαλίδα (70′ Ντίας), Βιντάλ (90′ Βιντάλ), Αρανγκουίζ, Μποσεζούρ, Πούλγκαρ, Σάντσες, Βάργκας (86′ Ερνάντες).Τα γκολ του αγώνα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ