Το σόι σου: Η συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα και το τρυφερό μήνυμα της Λασκάρακη (photos&video)


Η επιτυχημένη οικογενειακή κωμωδία του ALPHA «Το σόι σου», ολοκληρώνεται και η Βάσω Λασκαράκη, μοιράστηκε μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από το τελευταίο γύρισμα.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη σειρά φέτος, έπειτα από πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας στους πίνακες τηλεθέασης.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους συντελεστές, οι οποίοι έχουν αναπτύξει στενές σχέσεις, αλλά και στους τηλεθεατές που λάτρεψαν τη σειρά.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο γύρισμα με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Μελέτη Ηλία να κάνουν τις τελευταίες τους σκηνές παρουσία όλων των συντελεστών και πολύ κόσμου.

Η συγκίνηση ήταν αρκετά έντονη…

Η ηθοποιός, ανέβασε και μια φωτογραφία όπου την βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό του Μελέτη Ηλία και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα:
«Τον Αύγουστο του 2014 γνώρισα αυτό το αγόρι… σήμερα 5 χρόνια μετά νιωθω σαν να τον ξέρω μια ζωή … όχι δεν φαντάστηκα την φιλία που θα γεννιόταν μεταξύ μας ούτε την τιμή που θα μου έκανε να μου ζητήσει να γίνω η νονά του δεύτερου παιδιού του κ φυσικά δεν περίμενα ότι θα μου χαρίσει και μια σπουδαία φίλη,την γυναίκα του!
Σε ευχαριστώ Μελετη Ηλία … για όλα!», ανέφερε.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση αλλά και άλλες φωτογραφίες που ανέβασε:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ