Power of Love νικητής: Καρέ καρέ η επιστροφή της Άννας στην Ελλάδα! (video+photos)


Η άφιξη των παικτών του Power of Love, των περισσότερων τουλάχιστον, στην Ελλάδα μετά τον χθεσινό μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, είναι γεγονός!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μάλιστα τη μεγάλη νικήτρια και κατά 10.000 ευρώ πλουσιότερη Άννα Ελευθερίου στο αεροδρόμιο να περιμένει τις βαλίτσες της.

Στο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το showtime-cy απεικονίζεται η όμορφη και πολύ χαρούμενη Άννα, με ιδιαίτερο στυλ και πολύ χαλαρή να περιμένει να πάρει τις βαλίτσες της, έχοντας στην παρέα της τη φίλη της Ρεγγίνα αλλά και τον Βασίλη Σαντρία να την πειράζει συνεχώς.

Να θυμίσουμε ότι μεγάλος -άντρας- νικητής αναδείχτηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος ενώ από τα κορίτσια πρώτη στη βαθμολογία αναδείχθηκε η Άννα η οποία από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στο ριάλιτι αγάπης φρόντισε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ.

Η ίδια, βέβαια, περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο προκειμένου να δει, μετά από αρκετό καιρό τους δικούς της ανθρώπους που τόσο πολύ της έχουν λείψει. Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την άφιξη της μεγάλης νικήτριας του δεύτερου Power of Love.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ