Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Ταβουλάρη αποκαλύπτει πράγματα για την «Έλλη» και τη «Μελίτη» (photos)

H Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παίζει στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα και κάνει αποκαλύψεις.

Η ίδια μίλησε για την ηρωίδα της και όσα θα συμβούν στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1.

Ξεκινώντας με την Έλλη που υποδύεσαι, είναι προφανές ότι αναρωτιέσαι αν κάποιος την έχει αγαπήσει…

Νομίζω ότι έχει φτάσει πια σε ένα στάδιο που συνειδητοποιεί ότι μπο­ρεί κι αυτή να αγαπηθεί. Η αλή­θεια είναι ότι στη ζωή της δεν έχει πάρει την αγάπη απλόχε­ρα. Δεν έχει νιώσει την ασφάλεια της γονεϊκής αγάπης, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να μεγαλώσει ένα παιδί και μεγαλώνει με μια στέρηση. Είναι λογικό να πιστεύει ότι όλοι κάπου αποσκο­πούν, από τη στιγ­μή που κάθε φορά που κάποιος ο οποί­ος υποτίθεται ότι την αγαπάει την εξαπατά.

Και νιώθει προδομένη και από τον Κωστή…

Πολύ προδομένη και χαίρομαι για­τί επιτέλους παίρνει το αίμα της πίσω και συνειδητοποιεί ότι η σχέση της με τον Κωστή έχει τελειώσει. Οπως γίνεται και στη ζωή, μας παίρνει κάποιο χρόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι μας κάνει κακό. Είναι η συνήθεια, η εξάρ­τηση, η αβεβαιότητα του μετά… Όλα αυτά που κάνουν έναν άνθρωπο να νιώ­θει την ανασφάλεια του αποχωρισμού.

Πόσο σοβαρά βλέπει τον Άρη και ο Άρης θα αποτελέσει θετική επιρ­ροή και στο θέμα της Μελίτης;

Η απάντηση στις φωτογραφίες…

Πώς θέλεις να περνάς τις διακοπές σου;

Δεν μου αρέσει η φασαρία. Όλες τις διακοπές στη ζωή μου τις έχω κάνει στην Τήνο με πολύ μικρά διαλείμματα για άλλα νησιά. Έχω περάσει και καλο­καίρια στην Αγγλία λόγω της μαμάς μου και είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο που ζει στην Ελλάδα!

Πηγή: Τηλεθεατής

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ