Κάτια Δανδουλάκη: Θυμάται τη ζωή της με τον Μάριο Πλωρίτη και συγκινεί (Photos)


Για τη ζωή της δίπλα στον Μάριο Πλωρίτη και τις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός εξομολογείται με λόγια συγκινητικά τις εικόνες που της έχουν αποτυπωθεί ενώ αποκαλύπτει πως ανάμεσά τους δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός.

Τι κρατάτε από τον άνθρωπο της ζωής σας; Ποια λόγια και εικόνες;
«Μονάχα εικόνες και λόγια τρυφερότητας υπάρχουν όποτε σκέφτομαι τον Μάριο (σ.σ. Πλωρίτη). Αυτός ο άνθρωπος με έχει σφραγίσει ολόκληρη με γνώση, αγάπη όλων των ειδών και όνειρα που φτιάχναμε μαζί, παρότι μας χώριζαν πολλά χρόνια. Μετά τον χαμό του, έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να ξαναμιλήσω σε μια καινούρια γλώσσα. Ο Μάριος ήθελε πάντα να με βλέπει χαρούμενη: με έναν ρόλο ή ένα ταξίδι. Είτε πηγαίναμε μαζί είτε πήγαινα με τις φίλες μου, ο Μάριος ήταν χαρούμενος. Και αυτό είναι πολύ σπάνιο να το βρεις σε σύντροφο. Συνήθως υπάρχει ανταγωνισμός…»

Λόγω της διαφοράς ηλικίας δεν υπήρχε σε εσάς;
«Μάλλον, ναι. Είχε χορτάσει τη ζωή του και δεν είχε να ανταγωνιστεί κάτι. Το δόσιμό του σε μένα ήταν για μένα. Και εγώ από εκείνον έπαιρνα όλη την εμπειρία, τη σοφία και την αγάπη. Τρελαινόμουν να μου μαθαίνει πράγματα ο Μάριος, γιατί μιλούσε πάντα πολύ απλά και συνοπτικά. Καμιά φορά τον ρωτούσα «Πώς τα θυμάσαι όλα αυτά; Πες μου!». Πήγαινε στο βιβλιοπωλείο και τον πείραζα, λέγοντάς του «Θέλω να μου πάρεις ένα βιβλίο που να έχει συμπυκνωμένη όλη την ελληνική ιστορία αλλά μην πεις ότι είναι για μένα και ντραπείς. Θα πεις ότι έχεις ένα ανιψάκι που είναι 10 χρόνων και θέλει να μάθει την ιστορία της νεότερης Ελλάδας συνοπτικά. Να δω, βρε Μάριε, τι θα σου δώσουν…». Γελούσε εκείνος…»

Ήταν διορατικός; Έλεγε πράγματα που τα βλέπετε τώρα να συμβαίνουν;
«Τώρα οι άνθρωποι βγάζουν τα άπλυτά τους στη φόρα. «Τι μου έκανε ο άντρας μου», «Τι του είπα και τι μου είπε». Αυτό ο Μάριος το έλεγε «ορμή προς ανακοίνωση». Πρόκειται για ένα σύνδρομο που, ειδικά σήμερα, συμβαίνει κατά κόρον. Προσωπικά, ένα σημαντικό μου ζήτημα θα προτιμούσα να το μοιραστώ με κάποιους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους ή έναν σύμβουλο υγείας. Για ποιο λόγο να βγω να το πω σε όλο τον κόσμο; Βέβαια, με τον κόσμο μπορώ να μοιραστώ συναισθήματα. Καμιά φορά μού λένε «Πόσο μας αρέσει να ακούμε συνεντεύξεις σας». Το λένε γιατί ξέρουν ότι δεν θα πω ψέματα», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ