Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτσι θέλει να δει τον «Βλάση» στον 4ο κύκλο του «Έλα στη θέση μου»


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μίλησε σε περιοδικό για τον ρόλο που υποδύεται στο «Έλα στη θέση μου» και πώς βλέπει τον «Βλάση» μέσα από τα δικά του μάτια.

Ο ηθοποιός, μίλησε για το ρόλο του στη δημοφιλή σειρά, αλλά και για το πώς θα ήθελε να δει τον ήρωα που υποδύεται στον 4ο κύκλο.

Ολοκληρώνετε την τρίτη σεζόν και πάτε για την τέταρτη. Περιμένατε ότι θα φτάσουν εδώ τα πράγματα;

Όχι, δεν το περίμενα ότι θα κρατήσει τόσο. Η σειρά ξεκίνησε με το σκεπτικό να βγάλει μία χρονιά, αλλά εξαιτίας του κόσμου και της απήχησης που είχε φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνουμε για 4η χρονιά με πολύ καλές προδιαγραφές και συνθήκες.

Πώς είναι για εσάς να παίζετε τον ίδιο ρόλο, για τρία χρόνια, και μάλιστα σε καθημερινό σίριαλ;

Μου αρέσει πολύ ο ρόλος μου. Τον Βλάση τον έχω αγαπήσει πάρα πολύ και τον έχω μπλέξει πολύ με μένα. Οπότε, πια, έχουν αυτοματοποιηθεί πολλά πράγματα και ο ρόλος ως ρόλος έχει ένα δικό του χαρακτήρα.

Πόσο έχει αλλάξει ο Βλάσης όλα αυτά τα χρόνια;

Έχει αλλάξει αλλά ουσιαστικά η βάση του είναι η ίδια. Σίγουρα έχει ωριμάσει αλλά κρατά την αφέλεια του. Είναι ένα αρκετά ήρεμο παιδί που παρόλο που έχουν συμβεί πολλά πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν να τον ταράξουν, δεν έχει αφήσει το χαρακτήρα του να αλλάξει. Είναι λαϊκών καταβολών, δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα πλούτη. Τον ενδιέφεραν πριν, αλλά όταν τα απέκτησε, είδε ότι δεν είναι και τόσο ικανοποιημένος. Θέλει να επενδύσει περισσότερο στις σχέσεις του παρά στο οικονομικό.

Τώρα τι τον ενδιαφέρει περισσότερο; Ο γάμος του με τη Μίκα ή το παιδί του;

Αυτήν τη στιγμή τον ενδιαφέρει πάνω απ” όλα το παιδί και με αυτό ως γνώμονα κινείται. Ουσιαστικά εκβιάστηκε στο να είναι πατέρας. Δεν ήξερε καν την ύπαρξη του παιδιού και του ήρθε ως ανάθεση. Κι ενώ στην αρχή δεν ήταν έτοιμος, πλέον, ζει για το παιδί του. Οπότε, επιλογές του ξεκινάνε και έχουν ως κατάληξη αυτό.

Η Μίκα ήρθε πολύ κοντά με τον Μίμη. Ο Βλάσης θα παλέψει για το γάμο του ή έχει κουραστεί πια;

Ο Βλάσης ως άνθρωπος θα βιώσει μια μεγάλη απογοήτευση, γιατί έχει να κάνει με τη γυναίκα που έχει αγαπήσει και με έναν πολύ καλό του φίλο, με τον οποίο έχουν μεγαλώσει μαζί.

Οπότε θα έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Θα προσπαθήσει να κάνει σωστή διαχείριση των πραγμάτων γιατί είναι λίγο οξύθυμος σε τέτοια θέματα και σε ό,τι έχει να κάνει με τη φιλία ακόμη περισσότερο. Ασφαλώς και θα διεκδικήσει την αγάπη της Μίκας και σίγουρα εγώ ως Γιάννης δεν μπορώ να κατηγορήσω τη Μίκα ως ρόλο που μπορεί να κολακευτεί από κάποιον άλλο άνδρα, τη στιγμή που ο Βλάσης, δεν ασχολείται καθόλου μαζί της. Είναι και κάτι ως αντίδραση αυτό που συμβαίνει.

Αυτό είναι ένα κλασικό μοτίβο. Μια γυναίκα, δύο άντρες.

Ναι, όπως και το ένας άντρας, δύο γυναίκες. Έχουμε μυθοπλασία, μην τα δοκιμάσετε μόνοι στο σπίτι αυτά (γέλια).

Σας έχει συμβεί και στη ζωή σας κάτι ανάλογο;

Όχι, δεν μου έχει συμβεί… Θα ήταν τεράστιο θέμα και εγώ ήμουν πάντα απόλυτος σε αυτά. Δεν πρέπει να υπάρχει ανακάτεμα, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Η φιλία μπαίνει πάνω απ” όλα.

Ο Βλάσης είναι έτοιμος να θυσιάσει το γάμο του για να πάρει την επιμέλεια της μικρής;

Ο Βλάσης προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή και να τα συνδυάσει όλα, αλλά έχει τη Φαίη που τον εμποδίζει. Είναι πολύ πιο έξυπνη και χειριστική από αυτόν. Κι επειδή ο Βλάσης κινείται με το σταυρό στο χέρι, την πατάει άσχημα.

Πώς αισθάνεται πλέον γι” αυτήν;

Τη Φαίη την αγαπάει πολύ. Και φαίνεται ότι δεν ήταν απλά μια καψούρα που την είχε από μικρός. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Την αγαπάει και είναι η μάνα του παιδιού του.

Πώς θα θέλατε να τον δείτε στον 4ο κύκλο;

Θέλω να τον δω να έχει μια ελκυστική ιστορία, η οποία να ενδιαφέρει κι εμένα ως Γιάννη να τη διαβάζω και να προσπαθώ να την υποδύομαι με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό με απασχολεί, να υπάρχει ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα, ό,τι και να γραφτεί θα το υπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ, είπε στο 7 μέρες TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ