Αθηνά Οικονομάκου: «Οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννα, θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολοι»


Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η δημοφιλής ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, την οποία απολαύσαμε και φέτος στο «Έλα στη θέση μου».

Η ίδια, μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και για το πώς συνδύασε τη μητρότητα με τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς.

Φέτος η Φαίη επέστρεψε δυναμικά στη σειρά. Όταν προέκυψε το θέμα της εγκυμοσύνης σας, ήταν ξεκάθαρο όχι θα συνέχιζε ο ρόλος;

Ήταν ξεκάθαρο από την πλευρά της παραγωγής ότι επιθυμούσε να επιστρέψω στη σειρά όσο πιο άμεσα γινόταν και το είχαμε αφήσει στη δική μου απόφαση. Αφού γέννησα, αποφάσισα ότι ήθελα να μείνω με το μωρό για ένα διάστημα και να ξεκινήσω δουλειά πολύ αργότερα.

Ήταν εύκολο να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο μωρό και τη δουλειά;

Οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννα θεωρώ ότι είναι οι πιο δύσκολοι, όλα είναι καινούργια. Αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ ότι ήθελα να μείνω στο σπίτι και να τα παρατήσω όλα. Είμαι εργασιομανής, έχω πολλή ενέργεια, οπότε το να πάρω την απόφαση να δουλέψω δεν ήταν δύσκολο.

Ήταν δύσκολο να φύγω όταν το μωρό ήταν μικρό, 4-5 μηνών. Γι” αυτό και συμφώνησα να ξεκινήσω δουλειά αφού κλείσει 8 μηνών και με τη συνθήκη ότι θα δουλεύω μόνο 3 φορές την εβδομάδα για να μην είμαι πολλές ώρες μακριά του.

Αυτό βοήθησε να ικανοποιήσω τη δική μου ανάγκη για δουλειά, αλλά ταυτόχρονα να μην κοστίσει στο παιδί μου το να μη με βλέπει. Κι αφού το αποδέχθηκαν, είμαι ευγνώμων.

Έχετε παρελθόν με καθημερινές σειρές που έχουν κρατήσει πολλές σεζόν. Τι είναι αυτό που κάνει το «Έλα στη θέση μου» να ξεχωρίζει;

Νομίζω ότι είναι πολύ συμπαθείς όλοι οι ήρωες, τόσο ως ηθοποιοί όσο και ως σύνθεση. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει αυτή η οικειότητα, με αληθινούς χαρακτήρες, με ρόλους που τους βλέπεις καθημερινά δίπλα σου…

Τα σενάρια έχουν να κάνουν με ανθρώπινες σχέσεις και όλα τα κωμικά στοιχεία είναι βγαλμένα από τη ζωή. Είναι η ώρα που γυρνάς στο σπίτι σου από τη δουλειά και θέλεις να δεις κάτι να σε ηρεμήσει, να σε ξεκουράσει και να σε κάνει να νιώσεις όμορφα και νομίζω ότι είναι το ιδανικό, είπε η ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ