Ολυμπιακός: Κοντά σε Μάρκοβιτς. Οι επιθετικοί της “ερυθρόλευκης” λίστας


Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τα μετεγγραφικά «χτυπήματα» κι έτσι να ενισχυθεί όσο πιο καλά μπορεί, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει κλείσει τον Ρούμπεν Σεμέδο (σ.σ. τον περιμένει στην Ελλάδα στις αρχές της νέας εβδομάδας), στο προσκήνιο φαίνεται να βρίσκεται και η περίπτωση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τα έχει βρει με την Παρτιζάν για την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού και μένει να κάνει το ίδιο και με τον νεαρό παίκτη, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με την εθνική Σερβίας U21 στο Euro.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ. Πιθανότατα, ο Σέρβος στόπερ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της επίθεσης του και σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» κοιτάζει στόχους από την Αγγλία. Μία περίπτωση που ξεχωρίζει είναι εκείνη του 34χρονου Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ. Στα υπ’ όψιν βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Ισλάμ Σλιμανί, Στιβ Μουνιέ και Γκουίντο Καρίγιο.

Πάντως, στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό φαίνεται να μπαίνει και η περίπτωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Σύμφωνα με την «Sportday» ο Μαροκινός επιθετικός (αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ) φαίνεται πως θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και η περίπτωση του εξετάζεται από τους Πειραιώτες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ