Ξεχάστε την Ψυχούλη που ξέρατε με ξανθό κοντό μαλλί! Άλλαξε ξανά τα μαλλιά της! (photos)

Μπορεί για χρόνια ολόκληρα η Ελένη Ψυχούλη να μην πείραζε ούτε… τρίχα από τα μακριά πλούσια μαύρα μαλλιά της, όμως τώρα που πήρε φόρα και είδε τι σημαίνει ριζική αλλαγή, έχει πάρει φόρα και δεν σταματά! 

Η αγαπημένη τηλεοπτική μαγείρισσα η οποία πράγματι για πολλά χρόνια συνήθιζε να έχει ακριβώς τα ίδια μαλλιά και να αλλάζει μόνο κάποια χτενίσματα κάθε φορά που έβγαινε στο “γυαλί” πριν από λίγο καιρό, εξέπληξε ευχάριστα τους ανθρώπους που τη συναναστρέφονται καθώς προέβη σε μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της η οποία ομολογουμένως της πήγαινε πολύ. Από το αυστηρό μακρύ μαλλί πήγε στο παιχνιδιάρικο κοντό κατάξανθο κούρεμα, αλλάζοντας πλήρως και το στυλ της.

Μάλιστα, η ίδια, σχολιάζοντας στην εκπομπή DOT την τόσο μεγάλη αλλαγή της, είχε παραδεχτεί:

«Με τις αλλαγές το έχω. Έλα όμως που με το μαλλί είχα μια εμμονή. Εγώ δεν τα έχω κόψει ποτέ τα μαλλιά μου. Ήταν το πέμπτο μέλος του σώματός μου. Όσο πέρναγε ο καιρός άρχισε να γίνεται πολύ απαιτητικό μέχρι που είπα θα σε κλωτσήσω. Δεν είχα ποτέ κομμωτή… Όλοι έτρεμαν να μου τα κόψουν τα μαλλιά. Μου αρέσει. Τώρα μού θυμίζω τη Μαντόνα. Μου αρέσει αυτή η εικόνα, απλά δεν έχω ταυτιστεί ότι είμαι εγώ. Δηλαδή ζω μια ψυχασθένεια αυτή τη στιγμή»!

Έλα όμως που έκανε και άλλη αλλαγή προσφάτως! Δείτε την στην παρακάτω gallery…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here