Η καταπληκτική ομοιότητα του Διαμαντή Διονυσίου με τον αξέχαστο πατέρα του και η άγνωστη ζωή του!


Στο ελληνικό πεντάγραμμο απολαμβάνουμε την… κληρονομιά που άφησε πίσω του ο αξέχαστος Στράτος Διονυσίου, μέσα από τις μοναδικές φωνές του Άγγελου και του Στέλιου Διονυσίου. Υπάρχει, όμως και άλλος ένας άξιος συνεχιστής του, ο μικρότερος γιος του Διαμαντής Διονυσίου. 

Ο 41χρονος γιος του αξέχαστου λαϊκού βάρδου ασχολιόταν, όπως και τα αδέλφια του με το τραγούδι, όμως για πολλά χρόνια ζούσε στην Αμερική. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004, και όταν σε κάποιο ταξίδι για συναυλίες βρέθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, εντυπωσιάστηκε από τον εκεί τρόπο ζωής και αποφάσισε να κάνει εκεί μία αρχή.

Εκεί γνώρισε και την πρώτη του σύζυγο, κόρη Έλληνα ομογενή με μαγαζιά εστίασης εκεί με την οποία έδειχναν να απολαμβάνουν τη ζωή τους.

Πέντε χρόνια αργότερα και ενώ είχε ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του, γνώρισε και παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του.

Μόλις το 2017 αποφάσισε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα αφού προηγουμένως πέρασε έξι μήνες στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους.

Έχει κυκλοφορήσει την πρώτη δισκογραφική του δουλειά και φυσικά τιμά το καλλιτεχνικό DNA που τόσο απλόχερα χάρισε και στους τρεις γιους του ο αξέχαστος Στράτος Διονυσίου.

Σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς νιώθει με την σύγκριση. «Όλοι αυτό λένε, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση. Ένας ήταν ο Στράτος Διονυσίου. Είμαι παιδί του και νιώθω περηφάνια για εκείνον».

Πέρα από την εξωτερική ομοιότητα μοιάζει αρκετά και στη φωνή με τον αξέχαστο πατέρα του. «Αν και ακολουθώ τα βήματά του, είμαι κάποιος άλλος. Ο καθένας έχει τη δική του φωνή. Μου αρέσει που λένε ότι του μοιάζω, άλλωστε παιδί του είμαι, δεν θα έπαιρνα και κάτι από αυτόν; Με τιμάει πολύ, αλλά θέλω να κάνω τα δικά μου βήματα στον χώρο αυτό», είχε δηλώσει στο περιοδικό «Χάι».

Όσο για το αν το όνομά του ανοίγει εύκολα πόρτες ο ίδιος απάντησε: «Ναι, αν είσαι ικανός. Αν όχι, τις κλείνει πιο εύκολα. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Βέβαια πιστεύω πολύ πως ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει ψηλά όταν ο ίδιος πιστεύει στον εαυτό του».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ