Γκάλης: “Θα πάμε καλά. Ο Αντετοκούνμπο θα βοηθήσει πολύ την Εθνική”


Ο Νίκος Γκάλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής ομάδας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, κάνοντας ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. “Το μπάσκετ είναι στο πετσί των Ελλήνων” ανέφερε ο “γκάνγκστερ”.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Ρόδο το πρώτο τουρνουά “GalisBasketball 3on3” με τη στήριξη του Νίκου Γκάλη. Ο θρύλος του μπάσκετ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του και αναφέρθηκε στην εθνική Ελλάδας και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ…

«Σκοπός του τουρνουά είναι να φέρω ποιο κοντά τα παιδιά στο μπάσκετ όπως ξεκίνησα κι εγώ. Στο δρόμο δηλαδή. Εγώ έκανα αμέτρητες ώρες προπόνησης, Μπάσκετ, στίβο, βάρη. Δε σταματούσα ποτέ γιατί ποτέ δεν ήμουν ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Το τουρνουά θα πάει και στην Κω τον Σεπτέμβριο.

Μετά από το… μπαμ το ’87, πάντα η Ελλάδα είναι μία δύναμη στον ευρωπαϊκό και στον παγκόσμιο χώρο. Πιστεύω αυτό θα συνεχιστεί. Έμαθε το παιδάκι να αγαπάει το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι εύκολο, δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο, που χρειάζεται πολλά άτομα. Παίρνεις τη μπάλα και πας σε μία μπασκέτα και κάνεις σουτ, προπόνηση, ντρίμπλες. Είναι στο πετσί των Ελλήνων και πιστεύω θα συνεχίσουν να αγαπούν το μπάσκετ.

Σε ό,τι αφορά στην εθνική ομάδα, είπε: «θα πάμε καλά. Θα μας βοηθήσει ο Αντετοκούνμπο. Καλός παίκτης και καλό παιδί. Θα είμαστε στους στόχους μας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ