Βίωσε τον απόλυτο τρόμο στο αεροπλάνο: «Ξύπνησα παγωμένη και δεμένη στην θέση μου» – Δείτε τι έγινε


Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία επιβάτης όταν την πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια της πτήσης και ξύπνησε κλειδωμένη μέσα σε άδειο αεροπλάνο

Η Tiffany Adams πήρε μια πτήση της Air Canada διάρκειας 90 λεπτών από το Κεμπέκ προς το Τορόντο στις 9 Ιουνίου 2019. Η γυναίκαι, σύμφωνα με άρθρο του Independent, αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και όταν ξύπνησε βρήκε το αεροσκάφος άδειο, καθαρισμένο και σταθμευμένο στο Τορόντο.

Η άτυχη επιβάτης χρειάστηκε να περάσει ώρες μέσα στο αεροσκάφος καθώς το πλήρωμα την είχε ξεχάσει μέσα. «Ξύπνησα γύρω στα μεσάνυχτα, παγωμένη και δεμένη στην θέση μου με την ζώνη ασφαλείας, στο απόλυτο σκοτάδι», δήλωσε η Tiffany Adams.

Πώς «απεγκλωβίστηκε»

Σύμφωνα με το άρθρο του Independent, η τρομοκρατημένη επιβάτης προσπάθησε να επικοινωνήσει με το κινητό της με οικείο της πρόσωπο αλλά απέτυχε καθώς έμεινε από μπαταρία. Αδυνατώντας να το φορτίσει καθώς δεν υπήρχε ρεύμα στο αεροπλάνο, κατάφερε και βρήκε στο χώρο διακυβέρνησης του αεροσκάφους έναν φακό.

 

Στη συνέχεια η Tiffany Adams μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου και για ώρες αναβόσβηνε τον φακό προς πάσα κατεύθυνση με την ελπίδα κάποιος να την αντιληφθεί καθώς ήταν αδύνατον να πηδήξει από τέτοιο ύψος. Η περιπέτεια της έλαβε τέλος όταν ένας διερχόμενος αχθοφόρος με το φορτηγάκι του σταμάτησε τυχαία και σαστισμένος βοήθησε την άτυχη γυναίκα να κατέβει από το αεροσκάφος. Στη συνέχεια συνόδεψε την άτυχη επιβάτη στο κτήριο της Air Canada, όπου την περίμεναν εκπρόσωποι της εταιρείας.

Η Tiffany Adams δηλώνει πως μετά το περιστατικό αντιμετωπίζει δυσκολίες στον ύπνο καθώς αντιμετωπίζει την φοβία πως θα ξυπνήσει και θα είναι κλειδωμένη σε ένα κρύο και σκοτεινό μέρος.

Η εταιρία, από την πλευρά της, επιβεβαίωσε το περιστατικό και διεξάγει έρευνα, ενώ βρίσκεται σε επαφή με την άτυχη γυναίκα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ