Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ο Άκης τα αξίζει όλα αυτά που του συμβαίνουν» (Photos)


Για τις πολλές εκπομπές μαγειρικής, αν το ενοχλεί που η μαγειρική αποκτά στοιχεία… ριάλιτι αλλά και πώς κρίνει το πλήθος νέων παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με τη μαγειρική, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Σε ενοχλεί που η μαγειρική στην TV αποκτά στοιχεία ριάλιτι;
«Αυτό λέει κάτι για την κοινωνία μας. Είναι καλό για το επάγγελμα μου το ότι υπάρχουν εκπομπές που προμοτάρουν τη μαγειρική. Από την άλλη, μπαίνει η ίντριγκα γιατί τη βλέπει ο κόσμος. Εγώ, σαν Δημήτρης, δεν θα το έβλεπα, δεν μου αρέσει. Ωστόσο, οι τηλεθεατές θέλουν να βλέπουν και μαγειρική και ριάλιτι»

Οι εκπομπές μαγειρικής, τελικά, βοηθούν τους νέους σεφ;
«Το έλεγα από την πρώτη ημέρα, δεν γίνεται μία εκπομπή να σε βοηθήσει να εξελιχθείς στη μαγειρική. Δεν ανοίγει το μυαλό σου, δεν μαγειρεύεις σε διαφορετικές κουζίνες, μαγειρεύεις υπό καθοδήγηση σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο»

Έχει αποδειχτεί, άλλωστε, ότι ελάχιστοι από εκπομπές μαγειρικής έκαναν καριέρα…
«Ακριβώς. Ελάχιστοι ή, για την ακρίβεια, μόνο ένας, ο Ακης Πετρετζίκης. Ο Άκης τα αξίζει όλα αυτά που του συμβαίνουν, έχει χτίσει σωστά την πορεία του»

Πιστεύεις ότι πολλά από τα νέα παιδιά λένε ότι θέλουν να γίνουν σεφ, λόγω της προβολής που έχει το επάγγελμα και γιατί σκέφτονται ότι μπορεί να υπάρχουν υψηλές απολαβές;
«Εννοείται ότι υπάρχουν και αυτά τα κίνητρα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ούτε η αίγλη ούτε τα οικονομικά οφέλη που υπήρχαν κάποτε. Όμως, υπάρχουν παιδιά που ξεχωρίζουν μέσα σε αυτόν τον κακό χαμό», λέει ο ίδιος στο Tv Kous kous

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ