Ποιο είναι το μυστικό της ευτυχίας σε ένα σπίτι;


Η ψυχολογία και η διάθεσή σας μπορεί να αποκτήσει πολύ πιο εύκολα θετικό πρόσημο, όταν η εικόνα ενός χώρου είναι ελκυστική και η οργάνωση ενός δωματίου ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας.

Κρύβεται το μυστικό της ευτυχίας σε ένα σπίτι στη διακόσμηση και στη σωστή επίπλωση; Αν σκεφθείτε ότι η κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι είναι οι χώροι που περνάμε σχεδόν τα 2/3 της ημέρας, τότε η διαρρύθμιση και η προσεκτική επιλογή αναπαυτικών επίπλων, με design και χρώματα υψηλής αισθητικής, μπορεί να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Η ψυχολογία και η διάθεσή σας μπορεί να αποκτήσει πολύ πιο εύκολα θετικό πρόσημο, όταν η εικόνα ενός χώρου είναι ελκυστική και η οργάνωση ενός δωματίου ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας. Ανεξάρτητα, λοιπόν, αν έχετε δικό σας σπίτι ή αν μένετε σε ενοικιαζόμενη κατοικία, τα έπιπλα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ομαλή και ευχάριστη διαβίωση των ανθρώπων, που βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη.

Για να μπορέσει, λοιπόν, ένα σπίτι να διαμορφωθεί σε ένα όμορφο καταφύγιο, όπου θα ξεκουραστείτε μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, μια κουραστική βόλτα στα καταστήματα ή μια απαιτητική προπόνηση στο γυμναστήριο, δεν απαιτούνται γνώσεις εσωτερικής διακόσμησης ή αρχιτεκτονικού σχεδίου. Μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα των επίπλων Gand είναι αρκετή για να εντοπίσετε όλα εκείνα τα είδη επίπλωσης ενός σπιτιού, που θα αναβαθμίσουν την αισθητική των εσωτερικών σας χώρων και, φυσικά, την ποιότητα της ζωής σας.

Όλα ξεκινούν από την κρεβατοκάμαρα. Το δωμάτιο από το οποίο ξεκινάμε το πρωί και καταλήγουμε το βράδυ για να πέσουμε στην αγκαλιά του Μορφέα, αφιερώνοντας περίπου το 1/3 κάθε μέρας. Αν και το κρεβάτι είναι ο «καμβάς» των ονείρων σας και το βασικότερο στοιχείο ενός υπνοδωματίου, πολύ σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και τα έπιπλα που πλαισιώνουν τον υπόλοιπο χώρο, τα οποία παρέχουν, μεταξύ άλλων, ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις οργάνωσης κάθε γκαρνταρόμπας.

Ικανοποιώντας μαζί με την ανάγκη της ανάπαυσης και τις απαιτήσεις της αποθήκευσης των ρούχων, οι συνθέσεις κρεβατοκάμαρας GAND είναι φτιαγμένες για να προσφέρουν την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση, χωρίς εκπτώσεις στην υψηλή αισθητική και το design ενός υπνοδωματίου. Έτσι, ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία σε κρεβατοκάμαρες, εκτός από το πολυπόθητο υπερδιπλό κρεβάτι και τα κομψά κομοδίνα, θα βρείτε και εργονομικές ντουλάπες «στολίδια». Συρόμενη ή ανοιγόμενη με καθρέφτη ή λακαριστή, κάθε ντουλάπα Gand συνοδεύεται από αποθηκευτικούς χώρους και σχεδιαστικές καινοτομίες, που ταιριάζουν, είτε σε μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, είτε σε πιο κλασικές επιλογές.

Στο σπίτι, όμως, υπάρχει και ο χώρος της ψυχαγωγίας. Το καθιστικό είναι το δωμάτιο του σπιτιού, που φιλοξενεί όλες τις συναντήσεις μιας οικογένειας και τα σουαρέ με τους φίλους. Είναι ο χώρος, που θα πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των μελών, να εξυπηρετεί τη φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων και να προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες που προκύπτουν 24 ώρες το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα. Στα έπιπλα GAND θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σαλόνια με διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ, καθώς και γωνιακούς καναπέδες, κατασκευασμένους από τα πιο ποιοτικά υλικά, με δυνατότητα επιλογής των διαστάσεων, αλλά και των χρωματισμών που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας χώρο.

Μπορείτε, επίσης, να κάνετε το χώρο του καθιστικού ακόμα πιο ιδιαίτερο, βάζοντας τις δικές σας «πινελιές», με μικρές, θεματικές γωνίες, πολυθρόνες και μικροέπιπλα, που εκφράζουν το γούστο και την προσωπικότητά σας. Ανεξάρτητα, όμως, από το αν έχετε επιλέξει ανάμεσα σε ένα μοντέρνο γωνιακό σαλόνι με vintage ύφος και ξύλινες λεπτομέρειες στη βάση ή σε μια πιο σύγχρονη version καναπέ με λευκό λινό ύφασμα, χωρίς μαξιλάρι στο ανάκλιντρο για διακοσμητικά αντικείμενα και με στρογγυλεμένο μπράτσο, η επιλογή που θα κάνετε θα διακρίνεται από αντοχή και διάρκεια στο χρόνο, καθώς η αξιοπιστία της κατασκευής τους επιτρέπει την παροχή 15ετούς εγγύησης για το σκελετό και τα μαξιλάρια τους!

Την ίδια στιγμή, τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά, κάνουν όλα τα σαλόνια πολύ αναπαυτικά και άνετα για ολική χαλάρωση στον καναπέ, ενώ ανταποκρίνονται και στους πιο απαιτητικούς χρήστες, αφού δίνεται η δυνατότητα προσαρμογής των διαστάσεων και των υφασμάτων, βάσει των αναγκών, τόσο των ατόμων, όσο και του κάθε χώρου. Μάλιστα, η GAND διαθέτει καναπέδες για όλα τα «πορτοφόλια», προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα από εντυπωσιακά οικονομικές λύσεις για κάθε σπίτι.

Σε περίπτωση, όμως, που δεν ξέρετε το πώς να διαμορφώσετε τους χώρους στο σπίτι σας ή δεν έχετε το χρόνο για να βάλετε προτεραιότητες στις ανάγκες σας, οι έμπειροι διακοσμητές της GAND μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν μελέτη δωματίων και να προτείνουν τις ιδανικές λύσεις για τη σωστή επίπλωση. Η απάντηση, λοιπόν, στο ερώτημα για το μυστικό της ευτυχίας, βρίσκεται στην έκθεση 800 τ.μ. και 4 ορόφων στη Λεωφόρο Κηφισίας 129, όπου θα ανακαλύψετε δεκάδες ολοκαίνουρια και εντυπωσιακά


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ