Ματίνα Νικολάου: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για τον… Νίκο Μουτσινά on camera!


Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τον φίλο της και συνεργάτη, Νίκο Μουτσινά.

Η «Βάνια» που την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή «Για την παρέα» που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης προέβη σε αποκαλύψεις για τον Νίκο Μουτσινά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με τον Νίκο Μουτσινά είμαστε σχεδόν 10 χρόνια φίλοι. Έχουμε συνεργαστεί πολύ όμορφα. Έχουμε διαχωρίσει φιλία, συνεργασία γιατί εκεί όταν μπλέκεται θέλει μια ισορροπία και από μένα και από τον άλλον, νομίζω ότι έχουμε βρει το κουμπί και συνεργαζόμαστε πολύ ωραία. Εγώ δεν γνώριζα πώς είναι ο Νίκος σαν σκηνοθέτης και τι απαιτήσεις έχει.»!

Και πρόσθεσε: «Έχει απαιτήσεις και καλά κάνει, έτσι πρέπει για να βγει η δουλειά. Οπότε μου φαινόταν λίγο περίεργο αυτός ο άνθρωπος που εγώ γνώριζα σαν φίλο να είναι τόσο ισχυρός και να στεναχωριέμαι κιόλας μερικές φορές που δεν ικανοποιώ αυτό που θέλει. Το έχουμε βρει και είμαστε καλά.»!

Και τόνισε η Ματίνα στο Happy Day: «Ήταν λίγο φοβιστικό για μένα στην αρχή, γιατί η αλήθεια είναι ότι ήξερα πως αυτό που κάνει ο Νίκος στην τηλεόραση θέλει κότσια για να το κάνεις. Θεωρώ ότι είναι μοναδικός στο είδος του. Του χρόνου συνεχίζουμε την εκπομπή, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Δείτε τις δηλώσεις της Ματίνας! για τον Νίκο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ