“Νέο Κομματικό Μορμολύκειο” του Κώστα Χρονόπουλου

Κάποια πράγματα τα οποία (μας) συμβαίνουν είναι δυσνόητα, έως και ακατανόητα. Ιδιαίτερα όταν άπτονται του Κ.Δ. Πολιτεύματος/Δημοκρατίας.

του Κώστα Χρονόπουλου (Αρθρογράφου – Σχολιογράφου)

Αναφέρομαι στην νοοτροπία των κομματικών σχηματισμών  που συναποτελούν και υπηρετούν (;) το Πολίτευμά μας. Η νοοτροπία τους είναι -επιεικώς – νοσηρή, αντιδημοκρατική, ζημιογόνος, ανεπίτρεπτη.

Η προβαλλόμενη αντίληψη περί μη αποδοχής από το “Δημοκρατικό  Τόξο”

(Σ.Σ οποία  γελοιότης φαιδρολάγνων … “Δημοκρατών”) κάθε κόμματος, που δεν τους είναι αρεστό.

Δημιουργούνται αποδιοπομπαίοι τράγοι, στοχοποιούνται, πυροβολούνται, περιθωριοποιούνται.

Το 2015 οι … “Δημοκρατικοί  Τοξότες της πλάκας” στοχοποίησαν την Χ.Α. Την …εξωτοξοπέταξαν !!!

Αυτό δύο τινά επέφερε:

  1. Γέμισε με … “Δημοκρατική αυτοπεποίθηση” τους ” Τοξοσκεπείς  Κομματανθρώπους.
  2. Απέδειξε πως δεν πιστεύουν στις δημοκρατικές διαδικασίες, στο Κ.Δ. Πολίτευμα. Δεν σέβονται τις αποφάσεις μερίδας των πολιτών, οι οποίοι ψήφισαν το κόμμα της Χ.Α.

Αν πιστεύουν οτι η Χ.Α είναι επικίνδυνη οφείλουν όχι να αρνούνται την -δεδομένη – ύπαρξή της , αλλά να την εγκαλούν /τιμωρούν για τυχόν έκνομες δραστηριότητές της. Το βλέπουμε να συμβαίνει;  Δεν νομίζω.

Κοντολογίς εκείνοι που πράγματι πιστεύουν στην Δημοκρατία είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν την λαϊκή ετυμηγορία.

Βέβαια το μόνο που πέτυχαν οι του “Δ. Τόξου” είναι να διογκώσουν τα ποσοστά  της Χ.Α. Λειτούργησαν -λόγω μπουνταλοσύνης -ως σπόνσορες /αβανταδόροι της Χ.Α.

Εάν δε δεν υπήρχε το νέο κόμμα της “Ελληνικής Λύσης” , που περιόρισε τα ποσοστά της Χ.Α, θα την βλέπαμε με διψήφιους αριθμούς.

Το ” Τόξο” όμως (ξανα) ταράχθηκε από την ύπαρξη του νέου κόμματος.

Άρχισε να το στοχοποιεί. “Κόμμα οργής” (που πρέπει να μείνει όπως και η Χ.Α εκτός Βουλής). Το νέο μορμολύκειο /μπαμπούλας! Αναρωτιέμαι τι θέλουν επιτέλους οι …. “Δημοκράτες” ;

Κλειστό  club; Να παίρνει /ζητεί την άδεια τους κάθε νέος κομματικός σχηματισμός;  Να προβαίνει σε δήλωση; Τι είδους δημοκρατική κατάπτωση /κατάντια είναι αυτή;

Αν ο λαός θέλει σφυροδρέπανο ή σβάστικα ή δεξιούς, αριστερούς, τραβεστί αριστερούς, αναρχικούς ή πράσινους, τι να κάνουμε !

Αυτός -καλώς ή κακώς αποφασίζει. Όχι τα άλλα κόμματα. Διαφορετικά ας αλλάξουν το Πολίτευμα.

Κατανοητό;

ΥΓ: Σε ετούτο τον τόπο  των φαιδρολάγνων Κομματοπληγικών  λωτωφάγων  τα πάντα διαστρεβλώνονται. Η Δημοκρατία δεν (θα μπορούσε να) αποτελεί εξαίρεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here