Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Επικράτησε το συναίσθημα. Οι οικογένειες βρίσκουν πάντα λύσεις”


Ο Κώστας Φορτούνης υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αμέσως μετά τις υπογραφές εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών.

Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ο Κώστας Φορτούνης αποφάσισε να μείνει στον Ολυμπιακό, με ένα νέο συμβόλαιο καριέρας στην ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός – Φορτούνης: Οριστικό! Έμεινε στην ομάδα ο αρχηγός [pics]

Ο Έλληνας μεσοεπιθτικός έδειξε μάλιστα την ευγνωμοσύνη του για τον σύλλογο, σημειώνοντας ότι το συναίσθημα ήταν αυτό που επικράτησε, για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».Η ανάρτηση του Φορτούνη

«Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις, πάντα επικρατεί το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος. Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά, τον ενθουσιασμό μου για το νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο, κάθε έναν από τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη.

Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Θα κάνω τα πάντα για να σας ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη».

View this post on Instagram

Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις, πάντα επικρατεί το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος. Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά, τον ενθουσιασμό μου για το νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο, κάθε έναν από τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη. Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Θα κάνω τα πάντα για να σας ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη.

A post shared by Kostas Fortounis (@kfortou7) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ