Ανατροπή στη Basket League. Υποβιβάζεται ο Χολαργός, παραμένει το Λαύριο


Αλλαγή δεδομένων στην Basket League, με τον Χολαργό να… κατεβάζει ρολά και το Λεύριο να παίρνει το ΑΦΜ του και να μένει στη “μεγάλη” κατηγορία.

Η απόφαση του Γιώργου Δρόσου να μην βάλει άλλα χρήματα στην ΚΑΕ Χολαργός φαίνεται πως είναι ειλημμένη, με τις τελευταίες εξελίξεις να σηματοδοτούν την απουσία της ομάδας από την Α1 της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2019-20).

Ο Χολαργός φέτος ήταν νεοφώτιστος στην κατηγορία, κάνοντας ωστόσο εξαιρετική σεζόν, παίζοντας στα πλέι οφ Basket της League ως όγδοος, ενώ αποκλείστηκε… μαχόμενος με 2-1 νίκες από την ΑΕΚ.

Το Λαύριο τερμάτισε στην 13η θέση (την τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε στον αγώνα με την Κύμη, με αποτέλεσμα η ομάδα της Εύβοιας να πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 20-0 και να παραμείνει στην κατηγορία) και σύμφωνα με όσα προκύπτουν, θα πάρει το ΑΦΜ του Χολαργού και θα αγωνιστεί αντ’ αυτού στα «μεγάλα σαλόνια» τη σεζόν 2019-20.

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη εγκαταλείπεται οριστικά το πλάνο της αναδιάρθρωσης της Basket League (αύξηση των ομάδων σε 16), καθώς είχε ψηφιστεί από τον ΕΣΑΚΕ για να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Λαυρίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ