Μυρτώ Αλικάκη: Το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη και η ηλικία των γιων της που μας άφησε άφωνους


Η Μυρτώ Αλικάκη, μίλησε σε εφημερίδα και εξήγησε γιατί εννέα χρόνια μετά το χωρισμό με τον Πέτρο Λαγούτη, δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο. 

Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ όταν αποκάλυψε πόσο χρονών είναι τα παιδιά της, μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η Μυρτώ Αλικάκη θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Πέτρο Λαγούτη σε μια νέα σειρά, για την οποία μάλιστα έκανε και μια αλλαγή στην εμφάνιση της, βάφοντας τα μαλλιά της πυρόξανθα.

«Με τον Πέτρο εδώ και πάρα πολύ καιρό είμαστε πολύ αγαπημένοι και οι σχέσεις μας είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές. Παίζουμε ένα ζευγάρι που δεν αγαπήθηκε ποτέ. Η γυναίκα που υποδύομαι αγαπούσε έναν άλλο άνθρωπο. Πρόκειται για έναν ρόλο πολύ δύσκολο για τα τηλεοπτικά δεδομένα, ειδικά μιας καθημερινής σειράς.

Είναι μια γυναίκα σχεδόν καταθλιπτική, παίρνει φαρμακευτική αγωγή, έχει ενόραση, βλέπει πράγματα, ασχολείται με κατασκευές είναι ένα φάντασμα του εαυτού της γιατί ζει δυστυχής.

Είναι ένας ακραίος ρόλος και, επειδή αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, έχω σκοπό να αλλάξω και την εξωτερική μου εμφάνιση για να υποδυθώ αυτή τη γυναίκα και έχω τρελό κέφι να το κάνω αυτό!».

Η αρμονία στη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη αντανακλάται και στο ότι, έπειτα από εννέα χρόνια μετά τον χωρισμό τους δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

«Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά. Είχαμε πει να πάρουμε διαζύγιο με τον Πέτρο, αλλά δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Πρόσφατα το συζητήσαμε και είπαμε κάποια στιγμή να το κάνουμε, αλλά εδώ δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε άλλα κι άλλα», είπε γελώντας στη Real Life, ενώ ξεκαθάρισε ότι για εκείνη έχει κλείσει το κεφάλαιο «γάμος».

«Η αλήθεια είναι ότι, από την ώρα που χωρίσαμε με τον Πέτρο και είχαμε κάνει και τα παιδιά, δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί ότι μπορώ να το ξανακάνω. Δεν ήθελα να κάνω άλλα παιδιά, ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό. Πρέπει να μετρήσεις πολύ προσεκτικά τον άνθρωπο που θα σταθεί στο πλευρό σου».

Πόσο χρονών, όμως, είναι σήμερα οι δύο γιοι της; Η απάντηση που ακολουθεί στη gallery, σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ