Είναι το ψυγείο ο «βασιλιάς» των οικιακών συσκευών;


Σε κάθε χώρο του σπιτιού «δεσπόζει» και μία διαφορετική ηλεκτρική συσκευή. Η τηλεόραση στο καθιστικό, το πλυντήριο στο μπάνιο και, συνήθως, ο σταθερός υπολογιστής στο δωμάτιο.

Του Παναγιώτη Μαυραγάνη

Υπάρχει, ωστόσο, μία ηλεκτρική συσκευή, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολα ως ο «βασιλιάς» όλων των οικιακών συσκευών και όχι μόνο της κουζίνας! Ο λόγος για το ψυγείο, το οποίο δεν «προστατεύει» μόνο την υγεία και την… τσέπη του καταναλωτή, αλλά ικανοποιεί και «φροντίζει» τις επιθυμίες μιας ολόκληρης οικογένειας, ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην προστασία του περιβάλλοντος! Είναι, ίσως, η μόνη «επένδυση» σε ένα νοικοκυριό, που καταφέρνει να επιστρέψει στο ακέραιο την «αξία» της στο χρήστη, παρέχοντάς του περισσότερα οφέλη από αυτά της ψυχαγωγίας.

«Προστατεύει» την υγεία σας…

Η υγιεινή διατροφή ξεκινάει από το ψυγείο. Εκεί διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα, με όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά, που είναι απαραίτητα για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Τεχνολογίες, όπως τα συστήματα MultiAirFlow, FreshSense και VitaFresh pro στους ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες της Bosch, κατευθύνουν ήπια και ομοιόμορφα ρεύματα κρύου αέρα σε όλα τα επίπεδα της ψύξης και της κατάψυξης, βοηθώντας τα τρόφιμα να διατηρούν τη γεύση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ χάρη στις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης, τα αγαθά παραμένουν στην ιδανική κατάσταση βρώσης.

…και την τσέπη σας

Την ίδια στιγμή, οι ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες, που αξιοποιούνται στο ευέλικτο εσωτερικό και στα καινοτόμα συστήματα των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών ενεργειακής κλάσης Α++ και Α+++, εκτός του ότι διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα, επιτρέπουν και τη μειωμένη κατανάλωση ρεύματος τουλάχιστον κατά 40% σε σχέση με τις συσκευές ενεργειακής κλάσης Α. Ενεργοποιώντας, μάλιστα, τη λειτουργία SuperCooling, που είναι διαθέσιμη σε ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες με 70 εκατοστά πλάτος της Bosch, τα τρόφιμα που μόλις έχετε αγοράσει ψύχονται πιο γρήγορα, χωρίς να χάσουν τη θερμοκρασία τους όλα τα προϊόντα που έχετε ήδη στο ψυγείο σας μέσα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η σπατάλη ενέργειας, καθώς η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.

Διευκολύνει την καθημερινότητά σας

Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες 70 εκατοστών της Bosch κάνουν την καθημερινότητα της οικογένειας όχι μόνο πιο νόστιμη, αλλά και πιο εύκολη. Διαφανή ράφια, ευρύχωρα συρτάρια και έξυπνα διαχωριστικά, διευκολύνουν τη γρήγορη και την αποτελεσματική αποθήκευση των διατροφικών «επιθυμιών» των μικρών και μεγάλων μελών του νοικοκυριού. Επιπλέον, τα ράφια «γλιστρούν-βγαίνουν» απαλά προς τα έξω, ενώ παράλληλα οι λυχνίες LED φωτίζουν άψογα κάθε σημείο στο εσωτερικό. Ταυτόχρονα, οι ψυγειοκαταψύκτες με τεχνολογία Full NoFrost, απαλλάσσουν μια για πάντα τον καταναλωτή από την ενοχλητική και χρονοβόρα απόψυξη ενός ψυγείου με το χέρι. Η υγρασία του αέρα σε ένα ψυγείο Full NoFrost συλλέγεται μόνιμα σε μια κεντρική μονάδα ψύξης, η οποία αποψύχεται αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα από μόνη της, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η ανάπτυξη πάγου!

«Ικανοποιεί» τις ανάγκες σας 24 ώρες το 24ωρο

Είτε πρόκειται για ένα ποτήρι κρύο νερό ή χυμό, είτε για φρέσκα φρούτα, σαλάτες και παγωτά, οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες 70 εκατοστών πλάτους θα έχουν πάντα το χώρο για να «χωρέσουν» όλες τις διατροφικές σας συνήθειες. Εξάλλου, η κουζίνα δεν είναι απλώς ο χώρος που συγκεντρώνεται η οικογένεια για το μεσημεριανό, το βραδινό ή για το κυριακάτικο τραπέζι. Χάρη στο ψυγείο, η κουζίνα είναι το πρώτο σημείο του σπιτιού που επισκέπτεται κάποιος το πρωί για να πιει ένα ποτήρι γάλα και το τελευταίο πριν κοιμηθεί για να βάλει το τάπερ, που θα πάρει μαζί του στη δουλειά την επόμενη μέρα. Ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε χρήστη 24 ώρες το 24ωρο.

«Χτίζει» δεσμούς εμπιστοσύνης

Η σχέση με ένα αξιόπιστο ψυγείο, είναι σχέση… εμπιστοσύνης, καθώς διαρκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε βάθος μίας δεκαετίας, δηλαδή, που είναι και η μικρότερη διάρκεια «ζωής» ενός ψυγείου, ο καταναλωτής είναι πολύ πιο πιθανό να έχει αλλάξει οποιαδήποτε άλλη συσκευή μέσα στο σπίτι, εκτός από το «βασιλιά» της κουζίνας. Συν τοις άλλοις, το ψυγείο «φιλοξενεί» και τις καλύτερες στιγμές μιας οικογένειας ή ενός ζευγαριού, είτε πρόκειται για μία ιδιαίτερη φωτογραφία, είτε για ένα μαγνητάκι από κάποιον αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό.

Σώζει το περιβάλλον

Το ψυγείο, εκτός του ότι διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα, διευρύνει και τη διάρκεια κατά την οποία μπορούν να καταναλωθούν τα αγαθά που αποθηκεύονται στη συντήρηση και την κατάψυξη. Η τεχνολογία VitaFresh pro των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών της Bosch, παραδείγματος χάρη, διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα έως και τρεις φορές περισσότερο σε σχέση με τα άλλα συμβατικά ψυγεία, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση των τροφίμων που χρειάζεται να πετάξετε, λόγω αλλοίωσης από «ελλιπή» συντήρηση.

«Φροντίζει» τους αγαπημένους σας

Ο εσωτερικός σχεδιασμός των σύγχρονων ψυγείων και των καταψυκτών προσφέρει στον οικογενειάρχη και στη νοικοκυρά, ελευθερία και ανεμπόδιστη θέα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα. Ο εργονομικός σχεδιασμός των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών με 70 εκατοστά πλάτος της Bosch διευκολύνει την εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης, αλλά και χρόνου για την οργάνωση άλλων δραστηριοτήτων, εντός και εκτός κουζίνας. Καινοτομίες, όπως το μεγαλύτερου βάθους συρτάρι BigBox για την πρακτική φύλαξη ογκωδών προϊόντων και τα άθραυστα γυάλινα ράφια EasyAccess, που είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση, χάρη στον ομαλό μηχανισμό εξαγωγής, χαρίζουν την αίσθηση της «ασφάλειας» και της «πληρότητας», ανά πάσα στιγμή. Έτσι, είτε πρόκειται για την οργάνωση παιδικού πάρτι, είτε οικογενειακού τραπεζιού, έχετε συνεχώς σαφή εικόνα του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου και των κατάλληλων «αναγκών».

Ομορφαίνει το χώρο

Το design αποτελεί έναν, επίσης, πολύ σημαντικό παράγοντα που το ψυγείο δεν υστερεί, καθώς πλέον ο «βασιλιάς» των οικιακών συσκευών έχει αποκτήσει τη… δική του αισθητική. Η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν έχει κάνει τα ψυγεία μόνο πιο «έξυπνα», ενσωματώνοντας premium οθόνες αφής TouchControl για την ανεξάρτητη ρύθμιση των ζωνών θερμοκρασίας στο εσωτερικό τους, αλλά και πιο κομψά στην εξωτερική τους εμφάνιση. Έτσι, η πάλαι πότε λευκή επιφάνεια της πόρτας, αφήνει τη θέση της στο γυαλί, το χρώμα και το Inox Antifinger, αλλάζοντας άρδην την εικόνα του χώρου της κουζίνας.

Αποθηκεύει «έξυπνα»

Έχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ, οι καταναλωτές μπορούν χάρη στο Smart Food Management του Home Connect της Bosch να οργανώσουν τον ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη τους και να διατηρήσουν τα τρόφιμα τους στην ιδανική θερμοκρασία συντήρησης και ψύξης με το βέλτιστο τρόπο, μέσω του smartphone τους! Παράλληλα, οι χρήστες των οικιακών συσκευών Bosch επωφελούνται -εφόσον το επιθυμούν- και από τη δυνατότητα απομακρυσμένου διαγνωστικού ελέγχου και επικοινωνίας με τη συνδεδεμένη οικιακή συσκευή τους μέσω διαδικτύου. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μπορεί να ελέγξει από απόσταση τη συσκευή και να εντοπίσει το πρόβλημα, παρέχοντας σαφείς συμβουλές και τεχνική υποστήριξη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ