Αντετοκούνμπο: Ο ελληνικός αθλητισμός “υποκλίνεται” στον MVP. pics


Η αθλητική Ελλάδα… υποκλίνεται και συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξή του ως κορυφαίος παίκτης της σεζόν στο ΝΒΑ.

Ομοσπονδίες, σύλλογοι από το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο μέσω ανακοινώσεων ή των social media εκφράζουν τη χαρά και την υπερηφάνεια τους για την κορυφαία στιγμή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την ανάδειξη του ως MVP στο NBA.

“Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτυχε της ύψιστης διάκρισης για έναν παίκτη του ΝΒΑ, αφού αναδείχτηκε σήμερα MVP της σεζόν που πέρασε, κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς τους Έλληνες για το νέο του κατόρθωμα. Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ.Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τον διεθνή μας φόργουορντ για την επιτυχία του και του εύχονται ακόμη περισσότερες στη συνέχεια της καριέρας του”, ανέφερε η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

«Υπερήφανοι και συγκινημένοι για σένα, Γιάννη…», έγραψε η μπασκετική ΑΕΚ, «We can only can be proud of you @Giannis_An34», (μπορούμε να είμαστε μόνο υπερήφανοι για εσένα), υπογράμμισε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

“Συγχαρητήρια @Giannis_An34 ! H κορυφή σου ανήκει! Μας έκανες όλους υπερήφανους!” αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός τονίζει πως… “τα καλύτερα έρχονται”.

Η επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σχολιάστηκε και από τον ποδοσφαιρικό κόσμο. “Συγχαρητήρια”. Με αυτό το tweet η ελληνική Super League απευθύνθηκε στον “Greek freak”, για την ανάδειξή του ως MVP της σεζόν στο ΝΒΑ.

“The best example of the #DareToDream mentality. Congrats @Giannis_An34 #MVP» (το καλύτερο παράδειγμα νοοτροπίας εκείνων που τολμούν να ονειρεύονται”, ανέφερε ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ.

“Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για τον Γιάννη. Και είναι ακόμα η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται για σένα @Giannis_An34”, ανέφερε ο Ολυμπιακός, ενώ η ΑΕΚ έγραψε: “Είσαι παράδειγμα για όλους μας! Συγχαρητήρια Γιάννη! #mvp”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ