Είναι επίσημο. Ο Ζούρος ανέλαβε το Περιστέρι

Λίγες ώρες μετά το “διαζύγιο” με τον Αργύρη Πεδουλάκη, η ΚΑΕ περιστέρι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Ζούρο.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ανακοίνωσε την Τρίτη (25.06.2019) έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Ηλία Ζούρο. Ο 53χρονος τεχνικός επιστρέφει στον Γ.Σ.Π. έπειτα από 15 χρόνια και θα καθίσει στον πάγκο του έως το 2021!

Με την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νέος προπονητής του Περιστερίου Βίκος Cola ανέφερε πως “για μένα είναι πολύ μεγάλη η τιμή να δουλέψω σε ένα σύλλογο όπως το Περιστέρι, με μεγάλη ιστορία. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ, από τα τμήματα των υποδομών έως την αντρική ομάδα. Έχει μια μεγάλη ιστορία, έχει ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και το μπάσκετ και για μένα θα έλεγα πως ήταν εύκολη η απόφαση. Ξαναλέω πως είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι και να υπηρετώ αυτόν τον σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στην περσινή πορεία. Με τον Αργύρη Πεδουλάκη η ομάδα μπήκε στις ράγες, ξαναμπήκε στα μεγάλα σαλόνια με μία πολύ καλή παρουσία. Στόχος είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

Φέτος έχει πιο πολλές υποχρεώσεις. Θα είναι σχετικά πιο δύσκολο γιατί θα είναι κάπως διαφορετικό το έργο μας, με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, με πολύ περισσότερα ταξίδια και λιγότερη προπόνηση. Όμως, η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί, η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε Ελλάδα κι Ευρώπη και ταυτόχρονα, στόχος μας είναι να αναδείξουμε περισσότερα ταλέντα από τα τμήματα υποδομής που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και να δείξουμε πως το Περιστέρι προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ”.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ