Μετά τα μεσάνυχτα: Στέλλα Μιζεράκη και Γωγώ Δελογιάννη μιλούν για όλα όσα τις συγκλόνισαν

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Στέλλα Μιζεράκη ανοίγει τη καρδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη, για πρώτη φορά, μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Η Στέλλα Μιζεράκη ξεδιπλώνει τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι τη συμμετοχή της στο «Power of love».

Το παιχνίδι την έφερε κοντά με τον Πάνο Ζάρλα, τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε και τόσο πρόωρα έχασε τη ζωή του, πριν από λίγες εβδομάδες, σε τροχαίο με τη μηχανή του. Τι θυμάται από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους; Γιατί εκείνη δεν ήθελε ο Πάνος να αγοράσει τη μηχανή; Ποιες ήταν οι τελευταίες τους στιγμές πριν το μοιραίο; Η Στέλλα Μιζεράκη συγκινείται όταν περιγράφει ότι συγγενικό της πρόσωπο νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από ατύχημα με μηχανή, την περίοδο που εκείνη μπήκε στο παιχνίδι. Κλείνοντας, δίνει το δικό της μήνυμα σε όλους τους νέους που αγαπούν τις δυο ρόδες.

Αμέσως μετά, η Γωγώ Δελογιάννη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Master Chef», αναφέρει ότι πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε επίθεση από έναν άλλον οδηγό, στη μέση του δρόμου. Περιγράφει καρέ καρέ το περιστατικό απρόκλητης βίας και τα υβριστικά σχόλια που άκουσε. Ποια ήταν η δική της αντίδρασή αλλά και των παρευρισκομένων; Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της;

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here